Gisteravond werden in de Britse Royal Albert Hall voor de 72ste keer op rij de BAFTA-awards uitgereikt. Op de rode loper uiteraard weer massaal veel schoon volk te bespeuren. Onder de genodigden ook Prins William en ‘Duchess’ of Cambrigde Kate Middleton.

Speciaal voor de gala-gelegenheid had Middleton een stralend witte, breed uitwaaierende one-shoulder van Alexander McQueen aangetrokken.

Elegante zwaan

De engelachtige jurk in delicate chiffon was aan het middel prachtig getailleerd en op de schouder afgewerkt met een aantal bloemen en wat subtiel paillettenwerk. De fijne witte kleur samen met het elegante model van de jurk, zetten het ranke figuur van de prinses prachtig in de verf.

Diana’s diamonds

Onder de jurk pronkten een paar zilveren Jimmy Choo ‘Viola’ heels en – alsof dat nog niet genoeg was – werkte de Duchess het geheel royaal af met een paar van prinses Diana’s diamanten oorringen mét parel.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Romantische glamour

Bij wijze van feestelijke hair-do koos Kate voor een romantisch opgestoken lage bun. Samen met een glamoureuze smokey eye en voldoende bronzer was de prinses helemaal om door een (gala-)ringetje te halen.

Beeld: Photo news. 

Lees ook: