Vorig weekend zagen we Meghan Markle voor het eerst (of eigenlijk strikt genomen voor de tweede keer) in het openbaar verschijnen sinds de geboorte van de kleine Archie. De Duchess zag er – zoals steeds – weer strálend uit. Voor haar post-baby work-out houdt de Hertogin er dan ook een uiterst gezonde routine op na, en dit zonder te overdrijven. Spoiler alert: urenlang zwoegen en zweten in de fitness is er vooralsnog niet bij!

Voor een rondje gewichtheffen, een stel push-ups en crunches vindt de Duchess het duidelijk nog wat te vroeg, en gelijk heeft ze: nog maar zo’n kleine vijf weken is het immers geleden dat ze van haar eerste zoon beviel. Liever dan een ‘harde aanpak’ om haar lichaam onmiddellijk weer in z’n miniemste en strakste vorm te krijgen, kiest Meghan voor een sportieve routine die haar niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal weer geleidelijk aan in vorm brengt.

Yoga en walks

Hoe die sportieve routine er dan precies uitziet? Wel, volgens bronnen dicht bij de Hertogin beperkt die zich voorlopig tot het regelmatig doen van een rondje yoga en vele trotse wandelingen met haar zoon in het park rondom Windsor Castle. “Meghan wil vooral genieten van haar eerste weken als moeder, en haar lichaam nog wat rust gunnen”, zo legt zo legt Royal experte Katie Nicholl uit aan ET Online. Yoga is volgens de experte – en dus ook volgens Markle – de ideale manier om op een liefdevolle, zachte, maar toch al enigszins actieve manier met haar lichaam aan de slag te gaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bovendien kan Meghan de dagelijkse yogasessies doen met haar moeder Diora Ragland, die zelf yoga-instructrice is. Niet alleen kan ze Meghan helpen de oefeningen met volledige controle en expertise uit te voeren, daarnaast is het ook een leuke manier voor moeder en dochter om hun allereerste moeder-grootmoeder-ervaringen te delen.

Uit het verleden kunnen we trouwens ook al afleiden dat het niet de eerste keer is dat Meghan zich aan een rondje yoga waagt. De Duchess zal vast heel goed weten wat de discipline voor haar fysieke en mentale ‘fitheid’ kan doen. Wat ons betreft? We love the way she works it!

Lees meer over Meghan, Harry en Archie:

SOURCE: ET Online / vogue