Op het internet zijn tal van manieren te vinden om je zwangerschapskilo’s te verliezen. Van sapdiëten tot zware trainingsschema’s of voedingsgroepen schrappen… Je kunt het vaak zo zot niet bedenken. Al heeft Kate Middleton een minder gecompliceerde methode.

Heel wat celebs zien er heel snel na een zwangerschap terug uit om door een ringetje te halen. Zo zou Blake Lively haar figuur teruggekregen hebben door slechts twee dingen uit haar dieet te schrappen en Beyoncé volgde deze intensieve training. Kate Middletons geheim zou eenvoudiger zijn: “Ik hol achter mijn kinderen aan”, vertelde ze volgens HELLO! tijdens een tuinfeest in India in 2016. Zalige methode, toch?! 😉

Geen gekke diëten of loodzware trainingsschema’s dus, maar gewoon lekker spelen met de kinderen. En wij geloven haar, in een open brief aan de Children’s Hospice Week schreef ze “Qualitytime samen spenderen is erg belangrijk voor me. Als moeder zijn het vaak de meest eenvoudige momenten, zoals samen buitenspelen, die ik het meest koester.”

Meer over de Britse royals: