Je herinnert je vast nog wel het zalige moment waarop Queen B en haar man Jay Z het Britse publiek bedankten voor het ontvangen van de award voor ‘Best international Group’ op de Brit Awards – eerder dit jaar – met een videobooschap waarin het tweetal besloot om een deel van de videoclip van hun hit Apesh*t na te bootsen. Dit met één kleine verandering dan wel weliswaar: in plaats van de video op te nemen met de Mona Lisa uit het Louvre op de achtergrond, liet het muzikale duo het beeld vertrekken vanuit een behoorlijke zoom op een soortgelijk portret, maar dan niet met de Mona Lisa in de hoofdrol, maar wél met niemand minder dan een subtiel glimlachende Meghan Markle in het frame.

Met die zet wilden Jay Z en Beyoncé de Amerikaanse Markle duidelijk een hart onder de riem steken én – net als ook George Clooney al eens deed overigens – de manier waarop de ex-actrice door de Britse tabloidpers, maar ook door het Britse Koninklijke decorum, af en toe zwaar door de mangel wordt gehaald, aanklagen. Iets dat ook de Hertogin zelf niet onberoerd liet, zo weten we nu.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Stunned face

Want, hoewel Markle op al de boodschappen die rond haar persoon verschijnen in de pers – zoals het een echte Britse royal betaamt – in principe nooit reageert, weten we sinds kort toch hoe de steunende boodschap van soulsister Queen B en haar man bij de Duchess zelf is binnengekomen. En dit dankzij haar make-up artiest, Daniel Martin.

Die appte de avond van de Brit Awards immers een screenshot van het voorval door naar Markle en verklapt nu in een tv-special rond Harry, Meghan en hun kersverse royal baby die enkele dagen geleden werd uitgezonden op CBS bovendien wat hij daarop van de Duchess als reactie terug-geappt kreeg:

“I sent her a pic. I think it was a screen grab of the two of them in front of the portrait,” zo zei hij aan tv-host Gayle King. “I think all I wrote was, “Girl”. She wrote me back like the big eye emoji.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Eén enkele emoji (“the big eye-emoji“) dus was er nodig om de verwondering, maar vermoedelijk ook het grote genoegen en de eer uit te drukken die Markle voelde bij het ontroerende eerbetoon van Beyoncé en Jay Z.

Je zou natuurlijk voor minder met je mond vol tanden staan als zelfs Queen B herself je Mona Lisa-gewijs een ‘wij sterke vrouwen onder elkaar‘-duwtje in de rug geeft. Nice one, B! 

Lees ook:

SOURCE: Elle.com/uk