1.1 Ik wil me inloggen

Dit wordt binnenkort toegevoegd, nog even geduld.

1.2 Ik ben het wachtwoord van mijn Feelingaccount vergeten

Dit wordt binnenkort toegevoegd, nog even geduld.

1.3 Ik wil een artikel delen op mijn Facebookpagina

Onderaan je artikel zie je social icoontjes. Wanneer je klikt op het Facebook icoontje, krijg je een popup en via deze kun je het artikel delen op je Facebook pagina.
1.1 Ik wil me inloggen.

Inloggen op Feeling.be dient om specifieke artikels te kunnen lezen en te kunnen deelnemen aan de online wedstrijden op Feeling.be. Je kan daarvoor een profiel aanmaken op Feeling.be of inloggen met je Facebookgegevens.

Het spreekt voor zich dat je privacy niet in het gedrang komt. Wil je meer weten over het privacy beleid van Sanoma, klik dan hier.

Bemerking: voor wedstrijden is het handig als je op je profiel je adres en/of je telefoonnummer achterlaat. In geval je wint, kan men je sneller contacteren en je prijs toesturen.

1.2 Ik ben het wachtwoord van mijn Feelingaccount vergeten.

Niet getreurd. Geef bovenaan de site het e-mailadres in waarmee je je profiel hebt aangemaakt en je zal een mail ontvangen op dit adres, waarmee je een nieuw wachtwoord zal kunnen instellen.

1.3 Ik wil een artikel delen

Op mijn Facebookpagina: onderaan elk artikel vind je een Facebook like knop, waarmee je het artikel rechtstreeks op je wall kan posten en er eventueel nog een extra commentaar bij kan publiceren.