De dagen worden korter, de temperaturen dalen en de tijd is dus gekomen om je ‘s avonds met een goed boek en een warm dekentje in de zetel te nestelen. Heb je nog nood aan inspiratie voor je naar de boekenwinkel vertrekt? Ontdek dan hier de vijf favoriete boeken van onze Feeling gastvrouw Tine Reymer. 

 

1. Mr Gwyn, Alessandro Baricco

Mr. Gwyn

Na het lezen van dit boek ben ik alles van Baricco gaan lezen. Zijn verhalen spelen zich af in een surreëel maar zeer poëtisch en intrigerend universum.

2. Wij, David Nicholls

Wij

Nicholls beschrijft zeer treffende en herkenbare personages, hij kleedt ze uit tot op het bot. Hilarisch en erg ontroerend tegelijk.

3. De cirkel, Dave Eggers

De cirkel

Een pageturner van begin tot eind, Eggers schetst een onrustwekkend toekomstbeeld, waarin elk restje privacy verdwenen is.

4. Niemand is ooit verloren, Catherine Lacey

Debuut van een jong schrijfster, die hier meedogenloos in het hoofd kruipt van een vrouw die besluit weg te lopen uit haar eigen leven. Heel bijzondere stijl, je verliest je als lezer in de geschifte en tòch herkenbare denkwereld van hoofdpersoon Elyria.

5. Hoe muziek werkt, David Byrne

Hoe muziek werkt

Byrne (Talking Heads) verdiept zich in de geschiedenis van songschrijven, de akoestiek van cafés en concertzalen, opnametechnieken van vroeger tot nu, en de evolutie van de hele muziekbusiness an sich. Zeer verhelderend en leerrijk voor elke muzikant!
Wil je nog meer te weten komen over onze gastvrouw Tine Reymer? Check dan hier onze video thuis bij Tine Reymer en haar man Peter Van Den Begin, ontdek hier de favoriete winkels van Tine Reymer in Antwerpen en ontdek hier de favoriete koffiebars van Tine Reymer in Antwerpen. 

cover-oktober_edited-2Het oktober-nummer van Feeling van gastvrouw Tine Reymer ligt vanaf 21/09 in de winkel.