Home Gastvrouw De 5 favoriete winkels van Evi Van Acker in Gent

De 5 favoriete winkels van Evi Van Acker in Gent

De 5 favoriete winkels van Evi Van Acker in Gent

Gastvrouw Evi Van Acker mag dan een topsportster zijn, dat wil niet zeggen dat ze geen neus heeft voor hippe zaakjes. Haar favoriete adresjes in Gent vind je hier.

 

1. DEJA VOUS

Ik weet niet waarom ik deze kledingwinkel niet eerder ontdekt heb. Fan! Niet goedkoop maar oh zo mooi. Hippe merken als Leeandme, Anna Rita, Ted Baker, Aiko, Tramarossa, March23 en zoveel meer. Hier vind je voor elke gelegenheid wat en word je geadviseerd door goede en eerlijke verkoopsters.

Deja Vu, winkel, Gent, Evi Van Acker, gastvrouw

DEJA VOUS, Vlaanderenstraat 114, Gent www.dejavous.be

 

2. Freak Out

Freak Out stelt nooit teleur. Binnengaan is kopen! Ik ben al meer dan vijftien jaar klant in deze leuke winkel waar je altijd goed advies krijgt. Geen luxemerken, maar wel hippe en zeer betaalbare kledij!

Gent, Evi Van Acker, Freak Out, mode, adresjes, gastvrouw

Freak Out, Nederkouter 112, Gent 

 

3. De Huiszwaluw

Op zoek naar een origineel cadeau of iets nieuws voor in je interieur? Dan is deze winkel zeker een aanrader! De tweede winkel Huiszwaluw Home beidt binnen- en buitenmeubels met een Scandinavische look en feel.

interieur, Gent, Evi Van Acker, Huiszwaluw

De Huiszwaluw, Hoogpoort 3b en Onderbergen 51, Gent www.huiszwaluw.com

 

4. Pure Axessoiries

Vroeger was dit enkel een webshop, maar godzijdank is er sinds het najaar nu ook een contemporary store waar je terecht kan voor de leukste accessoires gaande van juwelen en sjaals tot kleine lederwaren en handtassen. Zo’n winkel waar je alles wel zou willen meenemen.

Pure axessoiries, Gent, Evi Van Acker, adresjes, accessoires

Pure Axessoires, Onderbergen 58, Gent         www.pure-axessoiries.com

 

5. Bloembinderij Naudts Boone

Deze winkel ligt op 10 minuutjes rijden van Gent. Ik hou heel erg van bloemen en dit is veruit mijn favoriete bloemenwinkel. Ze maken prachtige boeketten die ook nog eens heel lang blijven staan. Naast bloemen verkopen ze ook potten, kaarsen (Baobabs, mmm) en meer mooie dingen om je huis op te fleuren.

Baobab, kaarsen, Evi Van Acker, bloembinderij, lochristi

Bloembinderij Naudts Boone, Dorp-Oost 26, Lochristi www.bloembinderijnaudts.be

 

Meer lezen over Evi Van Acker? Check dan hier onze video thuis bij Evi Van Acker en ontdek hier de andere passie van Evi naast zeilen. 

Feeling magazine

Het juli-nummer van Feeling met gastvrouw Evi Van Acker en gratis Kust Special ligt nu in de winkel.