Home Gastvrouw Charlotte Vandermeersch ontmoet Trixie Whitley

Charlotte Vandermeersch ontmoet Trixie Whitley

Charlotte Vandermeersch ontmoet Trixie Whitley

De tweede cd van Trixie Whitley, Porta Bohemica, is vanaf vrijdag te koop. Feeling-gastvrouw Charlotte Vandermeersch ontmoette Trixie in Gent. Chef cultuur Tanja Dierckx was erbij. 

Soulsisters & survivors 

Tanja: "Dit was een ontmoeting die ik niet snel zal vergeten: twee jonge vrouwen die zo verrassend open met elkaar praten, over allesbehalve lichtvoetige onderwerpen. Op het eerste gezicht lijken die twee heel verschillend. Charlotte komt uit een burgerlijk nest, werd beschermd opgevoed, bouwt gestaag aan haar carrière en twijfelt al een hele tijd over een kind. Trixie groeide op in een omgeving van drugs en rock-'n-roll, pendelt al de helft van haar leven tussen Gent en New York, leefde snel en stormachtig en werd moeder op haar zevenentwintigste. Twee totaal verschillende levens, en toch hebben die meiden zoveel gemeen: de muziek, het podium, de bezieling en… de demonen van hun vaders. Het viel me op hoe snel zij elkaar hierin vonden. Hun tête-à-tête werd een heftig discours over het omzetten van destructieve genen in kunst die misschien wel de wereld kan redden."

Lees alles over hun 'duvels' in Feeling.

Tanja Dierckx Chef human interest & cultuur Tanja Dierckx is wild van cultuur in alle uitingsvormen en kleuren. Voor Feeling interviewt zij baanbrekers, gastvrouwen en andere gewone mensen met een interessant kantje.