Home Gastvrouw De 5 favoriete boetieks van Élodie Ouédraogo

De 5 favoriete boetieks van Élodie Ouédraogo

De 5 favoriete boetieks van Élodie Ouédraogo

Feeling-gastvrouw Élodie loves brands en shoppen! Zo ontdekt ze graag opkomende ontwerpers en zoekt ze graag nieuwe, leuke kledingstukken uit. Aan Feeling vertelt ze welke haar 5 favoriete boetieks zijn.

1. Icon in Brussel

Icon is de winkel als je houdt van jonge, hippe designers. Ik koop er bijvoorbeeld kleding van 3.1 Philip Lim, Filles à Papa en Alexander Wang. Ook voor de fans van Isabel Marant en Véronique Leroy vinden hier hun gading.

Nieuwe Graanmarkt 5, 1000 Brussel
 

2. Smets Premium Store in Brussel

Smets is een luxueuze conceptstore waar alles verkocht wordt van Topshop tot Givenchy en van Proenza Schouler tot Valentino. De winkel is echt hét walhalla voor fashionista’s en vooral een druk bezochte plek tijdens de solden. Verder is er een ruim aanbod aan hedendaagse kunst, design en je kan er ook een hapje eten in het restaurant.

Leuvensesteenweg 650, 1030 Schaarbeek
 

3. Renaissance in Antwerpen

Wat Smets in Brussel is, betekent Renaissance voor de Vlaamse modehoofdstad Antwerpen! Je kan er wel geen kunst of meubels op de kop tikken. Alles draait er om kleding en fashion! Ze bieden steeds een mooie selectie met de best verkopende ontwerpers en de opkomende talenten van het moment.

Nationalestraat 32, 2000 Antwerpen

 

4. Hunting and Collecting Select Store in Brussel

Hunting and Collecting, what’s in a name! Je kan er jagen op Belgische merken en ze dan ook echt verzamelen. De multimerkenwinkel steunt Belgische ontwerpers. Zokan je er Cédric Charlier, de handtassen van Louise Leconte of Stromae op kop tikken. Snel zijn is hier wel altijd de boodschap.

Kartuizersstraat 17, 1000 Brussel
 

5. Kure in Brussel

Kure, nog een verborgen stad in onze hoofdstad, biedt heel veel merken aan en kent een ruim  én interessant aanbod aan Scandinavische merken.  In de Brusselse Dansaerstraat kan je vlug eens binnenspringen om zo ook de Scandinavische designers te leren kennen.

Antoine Dansaertstraat 48, 1000 Brussel