Dat leading lady Inge Onsea van reizen houdt, is geen geheim meer. Onze gastvrouw heeft een voorliefde voor bruisende steden en culturen én dat vertaalt zich dan ook naar haar bord. Wij vroegen onze gastvrouw naar dé hotspots op culinair gebied. Ontdek hier vijf bijzondere adresjes:

 

1. Indochine

Eén van de drukst bezochte restaurants tijdens New York Fashion Week, zowel door locals als de internationale garde. Indochine is meer dan een restaurant. Het is een fashionable hotspot waar je kan genieten van een drankje én heerlijke muziek. De decoratieve palmbladeren op de muren herken je misschien wel uit de modemagazines. Fotografen laten er maar wat graag hun modellen voor poseren.

Indochine, 430 Lafayette Street, 10013 New York City

 

2. Chiltern Firehouse

Michelin-sterrenchef Nuno Mendes staat er achter de fornuizen en serveert je eigentijdse gerechten met gedurfde, nieuwe smaken. Een tikkeltje Amerikaans, maar toch heerlijk gezond.

Chiltern Firehouse, 1 Chiltern Street, Londen

 

3. Nautilus

Bij Nautilus ontdek je pure Griekse smaken met een moderne twist. Een stukje heerlijk verse vis, moussaka met gegrilde groenten of net lamsfricassee? Begin alvast te watertanden.

Nautilus, Lakka (het oude postkantoor), 84500 Mykonos

 

4. Le Coucou

Genieten van de Franse keuken op vijf stappen van New York City Hall? Dat kan bij Le Coucou. Op de kaart spot je onder meer oesters op een bedje van zeewiergranité en afsluiten doe je met een overheerlijke kaasschotel.

Le Coucou, 138 Lafayette Street, 10013 New York City

 

5. Horcher

Een klassieker op een uitstekende locatie. Werp ook zeker eens een blik op de wijnkaart. Hier degusteer je een met zorg uitgekozen selectie wijnen van dé beste wijngaarden. Rood, wit of rosé? Schenk ons glaasje maar alvast vol.

Horcher, Calle de Alfonso XII 6, 28014 Madrid

 

Lees nog véél meer over Feeling-gastvrouw Inge Onsea in het grote modenummer. Nu in de winkel!

Lees ook:

Maak kennis met onze gastvrouw Inge Onsea

Video: binnenkijken in het kantoor van Inge Onsea