Home Gastvrouw De basissmaakmakers van Pascale Naessens

De basissmaakmakers van Pascale Naessens

De basissmaakmakers van Pascale Naessens

Na het gigantische succes van Feeling GOLD Citytrips pakken we uit met de 2de uitgave van onze premium luxelijn, die helemaal rond Pascale Naessens draait. Wij brengen jullie vandaag alvast in de stemming door dé basissmaakmakers van Pascale Naessens te verklappen. 

Streven naar een puur en waardevol leven is de basis van het leven van Pascale Naessens. En dat blijkt ook uit haar eetfilosofie ‘puur genieten’ waarbij ze enkel natuurlijke producten gebruikt. 

Pascale: "Olijfolie, zwarte peper van de molen, Fleur de sel, kurkuma en look. Dit zijn mijn vijf basissmaakmakers. Hiermee kun je alles. In principe zijn peper en zout zelfs al genoeg, want je hebt eigenlijk niet zo veel nodig om heel lekker te koken. Haal gewoon natuurlijke ingrediënten in huis en maak ze zo puur mogelijk klaar. Als ik iets speciaals wil eten, dat veel meer werk vraagt, ga ik wel op restaurant."

De basisingrediënten

Basisingrediënten

Zwarte peper, olijfolie, kurkuma, knoflook en Fleur de sel.

 

Feeling GOLD met Pascale Naessens 

FEELING GOLD Pascale Naessens Recepten die je nergens anders vindt, boeiende reisreportages en interessante ontmoetingen met mensen die een bron van inspiratie zijn voor Pascale Naessens. Stuk voor stuk prachtig vormgegeven. Om met al je zintuigen van te genieten. 

Feeling Gold Pascale Naessens ligt vanaf 20 april in de winkel.

 

Nog meer tips van Pascale Naessens? Check dan hier de basis van gezonde voeding volgens Pascale Naessens. Ontdek haar favoriete, gezonde restaurants en ontdek het heerlijke fruitontbijt van Pascale Naessens.