Home Gastvrouw De citytrip wishlist van Charlotte Vandermeersch

De citytrip wishlist van Charlotte Vandermeersch

De citytrip wishlist van Charlotte Vandermeersch

Van Europa tot Azië en de Verenigde Staten. Dat Charlotte Vandermeersch houdt van reizen en andere culturen ontdekken, leiden we af uit haar citytrip wishlist. Hoe verder en uiteenlopender de bestemming, hoe liever. Ontdek hier welke steden op haar bucketlist staan. 

Charlotte's top 5 bestemmingen:

  1. Bologna is een centrum van gastronomie. Vorig jaar was ik met Felix dicht in de buurt, maar hij wilde vakantie op het platteland, ver weg van de stad. Nu moet ik dus wraak nemen en met vriendinnen gaan. Ik wil er vooral een echte spaghetti bolognese of 'spaghetti al ragu' eten.
  2. In Tokio zou ik wel eens de 'Lost in Translation'-ervaring willen meemaken en buiten de toeristische paden treden. Dat moet niet perse met mijn lief, dat kan alleen of met iemand met wie ik gewoon goed kan lachen.
  3. Vancouver: de noordwestkust van de Verenigde Staten en Canada trekt me aan, het vele groen in de steden daar, de verbinding van het urbane met het culturele. Ruimte, lucht en licht. En veel outdoor sporten!
  4. De IJslanders schijnen een bijzonder volkje te zijn, ik wil me graag eens verliezen in hun hoofdstad Reykjavik en de schoonheid van hun eiland.
  5. De hoofdstad van Zuid-Korea lijkt me de Koreaanse tegenhanger van Tokio, gelijkend en toch heel anders. Volgens mij kijk je daar je ogen uit. Doe mij dus maar een tripje naar Seoul!

 

Feeling november Het Novembernummer van Feeling met gastvrouw Charlotte Vandermeersch ligt vanaf 21 oktober in de winkel. 

Lees ook: 
Charlotte Vandermeersch ontmoet Trixie Whitley
Charlotte Vandermeersch spreekt met Trixie Whitley