Home Gastvrouw De favoriete adresjes van Elodie Ouédraogo in Leuven

De favoriete adresjes van Elodie Ouédraogo in Leuven

De favoriete adresjes van Elodie Ouédraogo in Leuven
Onze Feeling-gastvrouw Elodie Ouédraogo houdt van lekker eten. Ze bezoekt dan ook regelmatig restaurants en brasseries in Leuven. Ze somt haar favoriete adresjes in het hartje van Leuven op. 

Bar Louis op de Grote Markt

Hét terras bij uitstek in de Leuvense binnenstad om te zien en gezien te worden. Bar Louis heeft een uitgebreide menukaart en regelmatig speciale suggesties. Zo kan je er tapas eten en wekelijks de nieuwe pasta van de chef proeven. Dit allemaal in een leuk interieur met een kosmopolitische knipoog.

Grote Markt 2, 3000 Leuven

Zoff in de Mechelsestraat

Zoff is een authenieke Italiaan, maar zeker geen klassiek pastahuis. Je kan er ’s morgens uitgebreid ontbijten en de rest van de dag genieten van lekkere hapjes. Bestel zeker de schotel Italiaanse lekkernijen, om duimen en vingers bij af te likken! Als AC Milaan speelt kan je daar ook de wedstrijd volgen.

Mechelsestraat 25, 3000 Leuven

Bistro Tribunal in de Vaartstraat

Hier kan je echt de beste steak en kreeft eten van heel Leuven. Bistro Tribunal liet zich volledig inspireren op de Franse bistro. Je kan je vlees zelf kiezen uit de koeltoog. Nadien bepaal je hoeveel gram je precies op wil eten of hoeveel je denkt te kunnen opeten. Een echte aanrader voor de carnivoren onder ons.

Vaartstraat 9, 3000 Leuven

La Cucaracha in de Tiensestraat

La Cucaracha is – zoals de naam wel laat vermoeden – een op en top Mexicaans restaurant. Het wordt ook gerund door echte Mexicanen. Je kan er dus de keuken van Mexico proeven voor een mooi prijsje! Ze serveren er overheerlijke nacho’s die opgediend worden in combinatie met lekkere guacamole.

Tiensestraat 21, 3000 Leuven
 

Hungaria aan de Vaart

Hungaria is een hip restaurant in wat zonder twijfel de up-and-coming buurt van Leuven is. Het restaurant heeft een zeer uitgebreide kaart. Je kan er zowel een volledige menu bestellen als à la carte eten. Het interieur is heel cosy en modern waardoor het de sfeer van Hungaria helemaal weerspiegelt.

Baron d'Eynattenstraat, 3000 Leuven