Home Gastvrouw De favoriete restaurants van Elke Jeurissen

De favoriete restaurants van Elke Jeurissen

De favoriete restaurants van Elke Jeurissen

Geen chichi en sterren, wel gezond en gezellig voor Feeling-gastvrouw Elke Jeurissen. In deze restaurants schuift Elke graag haar voeten onder tafel. 

 't Lepelblad, Gent

Dit no-nonsense restaurant in het centrum van de stad (Onderbergen) is een echte topper. Je vindt er veel groenten, lekkere vis- en vleesgerechten en enkele originele gerechten om te ontdekken. 

Ars Vinorum, Brussel

Bij Ars Vinorum in Brussel kan je kiezen uit 10 pastagerechten zoals je ze in Italië vindt. Doe daar nog een heerlijk glas wij bij en lekkere anti-pasta en je bent voor 15 euro gesteld. Het restaurant ligt om de hoek van UGC Cinema aan de Guldenvlieslaan, de perfecte combinatie! 

De Noordzee, Brussel

Deze viswinkel/visbar op het Sint-Katelijneplein is de place to be om tijdens het weekend aan de toog te proeven van lekkere garnaalkroketten, kibbeling of een vissoepje. Heerlijk met een glas wijn, meer moet dat niet zijn!

Het Zwart schaap, Gooik

Het Zwart Schaap is een paradijs voor groenten liefhebbers, hier bestel je een heerlijk viergangenmenu boordevol bio-groenten. Ook de omgeving is prachtig, eten doe je in een oude gerestaureerde hoeve midden in het Pajottenland. De perfecte plek om even helemaal te rust te komen en te genieten van heerlijke gerechten. Enkel open op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.

Heerlijk ontbijten

Thuis op zondag met man, alle kinderen en alle kranten. Zo eenvoudig kan het zijn. 

 

Cover Feeling

Het Oktobernummer van Feeling met gastvrouw Elke Jeurissen ligt vanaf 23/9 in de winkel. 

 

Lees ook:

De nieuwe Feeling-gastvrouw: Elke Jeurissen 

Onmisbare online tools van Elke Jeurissen