https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Gastvrouw De favoriete vakantiebestemmingen van Tiany Kiriloff

De favoriete vakantiebestemmingen van Tiany Kiriloff

De favoriete vakantiebestemmingen van Tiany Kiriloff
Wanneer Tiany Kiriloff niet bij Belmodo vertoeft, vind je haar ongetwijfeld op vakantie. Wij sommen de favoriete vakantiebestemmingen op van onze Feeling-gastvrouw.

Mauritius

Mauritius

Wegdromen tussen de palmbomen en de parelwitte stranden. Dit kan alleen op het paradijselijke Mauritius! Op dit eiland kom je helemaal tot rust en kan je ongestoord genieten van de prachtige natuur en van elkaar. Zo kom je zeker sunkissed terug van dit paradise!

Biarritz

Biarritz

Biarritz is de kustgemeente bij uitstek in het Frans-Baskenland. Je kan er surfen en endlessly genieten van de zon. De zonsondergang is er breathtaking en wanneer je er verveelt, kan je altijd eens een bezoekje brengen aan het casino.  

Costa Rica

Costa Rica

De destination voor een vakantie vol adventure, zon, natuur en cultuur. Je kan er een trip maken door het regenwoud. Natuurliefhebbers doen er ook goed aan om de vele watervallen, die het land rijk is, op hun to-do lijstje te zetten.

Kaapstad, Zuid-Afrika

Kaapstad

Worth a visit is Kaapstad zeker! De stad, aan de voet van de beroemde Tafelberg, herbergt het beste van het Afrikaanse continent. Je kan er ongelooflijk lekker eten, genieten van de natuur en volledig opgaan in de culture van Zuid-Afrika.

Bali

Bali

Last but not least: Bali. Het Indonesische eiland is een tropical paradise in het zuiden van Azië. De locals zijn super friendly en leiden je graag rond op het eiland. Zeker de moeite: de bekende rijstterrassen en de tempel van Tanah Lot.