Home Gastvrouw De fijnste moeder & zoon-momenten

De fijnste moeder & zoon-momenten

De fijnste moeder & zoon-momenten

Onze Feeling-gastvrouw Cath Luyten is helemaal gek van haar zoontje Bill. Speciaal voor Feeling deelt ze haar leukste moeder & zoon-momenten, die tevens boordevol inspiratie zitten om deze zomer leuke activiteiten te doen met de kinderen

1. Inline skaten 

Waar ik heel goed gezind van word, is inline skaten, goed voor conditie en billen en een stuk minder saai dan hardlopen (vind ik zelf). Vroeger, toen ik nog geen mama was, droomde ik van skate-uitjes met mijn kind op de fiets naast me. Sinds Bill er is doen we regelmatig een rondje samen. In de polders waar mijn roots liggen. Bill vindt het maar een bizarre droom ('ik droom dat ik naar een optreden mag van de Ketnetband, mama')  maar fietst gelukkig graag mee en stelt onderweg heerlijk onschuldige vragen. 

2. Canyontrip 

Samen met mijn zoon grenzen verleggen tijdens een Canyontrip van Family Adventure. In groepjes van max. 15 personen baan je je een week lang een weg tussen de mooiste kloven van de Pyreneeën. Je leert er stapsgewijs klimmen, klauteren, rapellen én springen van rotsen tot (in ons geval) 8 meter. Gezekerd en onder professionele begeleiding verleg je je eigen grenzen. Veel adrenaline en achteraf ook veel stoere verhalen bij het kampvuur. 

3. De speeltuin 

Na school fiets ik 's zomers door de voetgangerstunnel naar Linkeroever. Daar heb je een hele mooie speeltuin met zicht op de skyline van Antwerpen. Flesje wijn mee, olijfjes en er bestaat geen betere plek om de zomer te vieren zonder dat het vakantie moet zijn. Wanneer we uitgespeeld en gedronken zijn, fietsen we nog even naar het MAS. We nemen er de roltrap naar het dak (open tot 24:00 en gratis) en genieten nog even van het uitzicht over de stad. Op zo’n momenten ben ik intens gelukkig dat ik in de stad woon. 

4. Kanovaren 

Kanovaren in de Weerriebben – Wieden (NL), een van de mooiste natuurgebieden in de provincie Overijssel. Je huurt een kano, neemt tent en huisgerief mee, vaart tussen het hoge riet en zet 's avonds je tent op op een van de officiële steigerplekken (max 24 uur). Je wordt er helemaal één met de natuur en bent – samen met je geliefden – compleet alleen op de wereld. Niet voor doetjes want ’s nachts terugkeren, kan niet. 

 

Lees meer: