Home Gastvrouw De nieuwe Feeling-gastvrouw: Axelle Red

De nieuwe Feeling-gastvrouw: Axelle Red

De nieuwe Feeling-gastvrouw: Axelle Red

Elke maand hebben we in Feeling een bijzondere vrouw te gast. Zij geeft een unieke blik in haar wereld en neemt ons mee in wat haar drijft en passioneert. Deze maand is Axelle Red aan de beurt.

In het januarinummer van Feeling (vanaf 16 december in de winkel) maak je kennis onze nieuwe Feeling-gastvrouw Axelle Red .

WIE IS AXELLE RED

Axelle Red is geboren in Hasselt op 15 februari 1968. Ze behaalde een Master in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. Sinds ze met muziek begon, in 1993, bracht ze maar liefst 33 singles en 12 albums uit. Haar laatste plaat ‘The Songs (Acoustic)’ bracht ze in november uit. Ben jij benieuwd hoe haar bestaande nummers klinken in een akoestisch jasje? Klik dan hier en maak kans op 1 van de 10 cd’s.

Naast muziek is Axelle ook bezig met mensenrechten. Ze ondernam diverse missies als activiste en gebruikte die ervaringen als inspiratie voor haar liedjes. In 2013 zette ze, samen met Belgische modeontwerpers, een eigen expo Axelle Red – Fashion Victim op poten. Axelle is getrouwd met Filip Vanes en mama van Janelle, Gloria en Billie.

AXELLE RED IN FEELING

In Feeling geeft Axelle een unieke blik in haar wereld. Speciaal voor Feeling  trok ze naar Genève om gynaecologe Marleen Temmerman te interviewen

ONTMOET AXELLE RED ONLINE

Axelle zal deze maand ook terug te vinden zijn op al onze digitale platformen . Op de Feeling website deelt ze al haar insider tips, favoriete lijstjes en méér . Hou ook zeker onze Facebookpagina  in de gaten voor nog meer tips van Axelle Red.

 

cover januari Het januarinummer van Feeling met gastvrouw Axelle Red ligt vanaf 16/12 in de winkel.