Home Gastvrouw De nieuwe Feeling-gastvrouw: Elke Jeurissen

De nieuwe Feeling-gastvrouw: Elke Jeurissen

De nieuwe Feeling-gastvrouw: Elke Jeurissen

Elke maand hebben we in Feeling een bijzondere vrouw te gast. Zij geeft een unieke blik in haar wereld en neemt ons mee in wat haar drijft en passioneert. Deze maand is Elke Jeurissen aan de beurt. 

In het Oktobernummer van Feeling (vanaf 23 september in de winkel) maak je kennis onze nieuwe Feeling-gastvrouw Elke Jeurissen.  

Wie is Elke Jeurissen

Elke Jeurissen is onderneemster en richtte de club van vrouwelijke experten – Straffe Madammen – op. Bij Elke Jeurissen blijft niets bij een idee, zij maakt er werk van om vrouwen nét dat duwtje in de rug te geven om zichzelf in de markt te zetten.

Elke Jeurissen in Feeling 

In Feeling geeft Elke een unieke blik in haar wereld en interviewde ze voor ons Tara Mohr, haar grote inspiratiebron. 

Ontmoet Elke Jeurissen 

Speciaal voor Feeling geeft Elke Jeurissen een lezing in Spoor 18 in Mechelen. Tijdens deze lezing deelt Elke graag de ervaringen, tips en tricks van vele straffe madammen die ze ontmoet heeft en die te gast zijn in haar Straffe Madammen club. Kom en ontdek het tijdens deze boeiende lezing. Inschrijven kan hier vanaf 22 september.

Elke Jeurissen Online 

Elke zal deze maand ook terug te vinden zijn op al onze digitale platformen. Op de Feeling website deelt ze al haar insider tips gaande van haar favoriete apps tot haar favoriete restaurants. Hou ook zeker onze Facebookpagina in de gaten voor nog meer tips van Elke Jeurissen. 

 

Cover Feeling

Het Oktobernummer van Feeling met gastvrouw Elke Jeurissen ligt vanaf 23/9 in de winkel.