Home Gastvrouw De nieuwe Feeling-gastvrouw: Goedele Leyssen

De nieuwe Feeling-gastvrouw: Goedele Leyssen

De nieuwe Feeling-gastvrouw: Goedele Leyssen

Elke maand hebben we in Feeling een bijzondere vrouw te gast. Zij geeft een unieke blik in haar wereld en neemt ons mee in wat haar drijft en passioneert. Deze maand is Goedele Leyssen aan de beurt. 

In het meinummer van Feeling (vanaf 20 mei in de winkel) maak je kennis onze nieuwe Feeling-gastvrouw Goedele Leyssen. Zij neemt ons mee in haar wereld waarin een gezonde geest in een gezond lichaam centraal staat. 

Wie is Goedele Leyssen

Goedele Leyssen (1975) werkte twaalf jaar als beautyredactrice voor Feeling. Ze is de trotse mama van zoon Sam, is dol op smoothies en probeert elke dag iets groens te eten. Goedele geeft yogalifestyleworkshops in heel Vlaanderen en organiseert retreats in binnen- en buitenland. Bij het grote publiek werd ze bekend door haar bestseller BOOST.

Goedele Leyssen in Feeling 

In Feeling krijg je een unieke blik in de wereld van Goedele. Ze volgt een workshop bij spirit junkie Gabrielle Bernstein in Berlijn, maakt je warm voor smoothies, een goede ademhaling en gidst je naar meer energie en zen in je leven. Koop je Feeling vanaf 20 mei in de winkel. 

Goedele Leyssen in feel.it 

Editie 20 van feel.it (komt uit op 20 mei) werd volledig samengesteld in overleg met Goedele. Lees waar Goedele's voorkeur voor zwart én wit vandaan komt en wat de meest bijzondere plek is waar ze ooit aan yoga heeft gedaan. Verder verklapt ze dat ze het nog steeds leuk vindt om met make-up te spelen en waarom ze rustig wordt van stromend water.

Goedele Leyssen online 

Goedele zal deze maand ook terug te vinden zijn op al onze digitale platformen. Op de Feeling website deelt ze al haar insider tips gaande van haar favoriete smoothies tot haar tips om gelukkig te worden. Hou ook zeker onze Facebookpagina en Pinterest in de gaten voor nog meer tips van Goedele Leyssen.