Home Gastvrouw De nieuwe feeling-gastvrouw: Hanne Decoutere

De nieuwe feeling-gastvrouw: Hanne Decoutere

De nieuwe feeling-gastvrouw: Hanne Decoutere

Elke maand hebben we in Feeling een bijzondere vrouw te gast. Zij geeft een unieke blik in haar wereld en neemt ons mee in wat haar drijft en passioneert. Deze maand is Hanne Decoutere aan de beurt.

In het aprilnummer van Feeling (vanaf 23 maart in de winkel) maak je kennis met onze nieuwe Feeling-gastvrouw Hanne Decoutere.

Wie is Hanne Decoutere?

Op haar zesde begon de 36 jarige Hasseltse met ballet. Het werd haar grote passie, maar toch maakte ze de keuze op haar 18 rechten te studeren aan de KUleuven. Sinds 2005 werkt Hanne voor VRT en sinds 2012 zien we haar op het scherm als nieuwsanker bij Één. We mogen gerust zeggen dat Hanne een bezige bij is, want naast het presenteren van Het Nieuws, baat ze ShaMaDo, een dansschool te Dendermonde uit. Hanne houdt niet alleen van ballet, maar ook van lopen, bergbeklimmen, klassieke muziek en bij uitstek van haar dochtertje, Anna en haar man, Geert.

Hanne Decoutere in Feeling

In Feeling geeft Hanne een unieke blik in haar wereld en interviewde ze voor ons prima ballerina, Bérnice Coppieters. Om onze lezeressen helemaal onder te dompelen in het dansthema organiseren we een wedstrijd in samenwerking met het Ballet Vlaanderen. We schenken 5 duotickets weg voor de dansvoorstelling Doornroosje in de Antwerpse Stadsschouwburg. De moeite waard, vinden wij!

Ontmoet Hanne Decoutere

Hanne zal deze maand ook via de Feeling website en Facebookpagina haar tips and tricks met ons delen. Daarnaast geeft ze ons een kijkje in haar leven aan de hand van leuke filmpjes.

 

Cover aprilnummer Het aprilnummer van Feeling met gastvrouw Hanne Decoutere ligt vanaf 23 maart in de winkel.