Home Gastvrouw De nieuwe Feeling-gastvrouw: Sepideh Sedaghatnia

De nieuwe Feeling-gastvrouw: Sepideh Sedaghatnia

De nieuwe Feeling-gastvrouw: Sepideh Sedaghatnia

Elke maand hebben we in Feeling een bijzondere vrouw te gast. Zij geeft een unieke blik in haar wereld en neemt ons mee in wat haar drijft en passioneert. Deze maand is Sepideh Sedaghatnia aan de beurt.

In het feestnummer van Feeling (vanaf 17 november in de winkel) maak je kennis onze nieuwe Feeling-gastvrouw Sepideh Sedaghatnia.

Wie is Sepideh Sedaghatnia

Sepideh Sedaghatnia, wiens naam 'zonsopgang' in het Perzisch betekent, is 32 jaar en werd geboren in Iran. Op haar 17e verhuisde ze samen met haar ouders en jongere zus naar België. Ze volgde een opleiding aan de hotelschool en deed sommelier-studies aan de Franse wijnuniversiteit Suze-La-Rousse.

Ervaring als sommelier deed ze op in sterrenrestaurant ’t Zilte om in 2015 haar eigen wijnrestaurant te openen in Antwerpen, Divin. Daarnaast schreef ze ‘69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn’, een verfrissend boek uitgegeven bij Lannoo. Sepideh is al 13 jaar samen met haar Iraanse vriend Farshad. Ze wonen in Berchem.

Sepideh Sedaghatnia in Feeling

In Feeling geeft Sepideh een unieke blik in haar wereld en trok ze op wijnexpeditie naar Libanon. Daarnaast lees je alles over wijn in haar wijnpocket die je deze maand in Feeling cadeau krijgt. 

Ontmoet Sepideh Sedaghatnia Online

Sepideh zal deze maand ook terug te vinden zijn op al onze digitale platformen. Op de Feeling website deelt ze al haar insider tips, favoriete lijstjes en méér. Hou ook zeker onze Facebookpagina in de gaten voor nog meer tips van Sepideh Sedaghatnia.

 

FeelingHet feestnummer van Feeling met gastvrouw Sepideh Sedaghatnia ligt vanaf 17/11 in de winkel.