Home Gastvrouw De nieuwe Feeling-gastvrouw: Tiany Kiriloff

De nieuwe Feeling-gastvrouw: Tiany Kiriloff

De nieuwe Feeling-gastvrouw: Tiany Kiriloff

Elke maand hebben we in Feeling een bijzondere vrouw te gast. Zij geeft een unieke blik in haar wereld en neemt ons mee in wat haar drijft en passioneert. Deze maand is fashionista Tiany Kiriloff aan de beurt. 

In het septembernummer van Feeling (vanaf 19 augustus in de winkel) maak je kennis met onze nieuwe gastvrouw Tiany Kiriloff.

Wie is Tiany Kiriloff? 

feeling

Tiany Kiriloff (1978) is een fashionista pur sang. Als medeoprichtster en leading lady van fashion, beauty & lifestyle blogzine Belmodo.tv speelt mode een enorm grote rol in haar leven. Door haar job is ze dan ook helemaal verslaafd aan Instagram en Pinterest waar ze ernorm veel inspiratie opdoet. Momenteel is Tiany zwanger van haar derde kindje. 

Tiany Kiriloff in Feeling 

oorbellen

Als mode-icoon kon het dan ook niet anders dat Tiany voor ons zou schitteren in een russian inspired modereportage en een bezoekje bracht aan het schoenenwalhalla van Louis Vuitton. Daarnaast koos Tiany als extraatje bij ons modenummer ook een fashionable paar oorbellen uit van het Belgische juwelenmerk Les Soeurs. Deze finishing touch voor je herfstoutift vind je deze maand voor € 3 extra bij je Feeling. 

Tiany Kiriloff online 

Tiany zal deze maand ook terug te vinden zijn op onze digitale platformen. Zo deelt ze haar insider tips en tricks, krijg je een unieke blik achter de schermen van hoe ons septembernummer tot stand kwam en lees je alles over haar bezoek aan het schoenenaterlier van Louis Vuitton. 

 

Lees ook: