Home Gastvrouw De sneakers die Elodie Ouédraogo het liefst draagt

De sneakers die Elodie Ouédraogo het liefst draagt

De sneakers die Elodie Ouédraogo het liefst draagt

Elodie Ouédraogo draagt graag sneakers. Onze Feeling-gastvrouw geeft haar 6 paar lievelingssneakers aan onze redactie prijs. 

Waarom hou ik van sneakers? Wel, een paar sneakers combineert draagbaarheid en comfort met klasse en stijl. Sneakers zijn multi-inzetbaar. Je kan ze zowel dragen op een klassevol kleedje, op een geklede broek of een trainingsbroek. De sneaker leent zich tot vele uiteenlopende outfits en is dus het ideale schoeisel om combinaties te maken.

Mijn favoriete sneakermerk is Nike. Ik heb thuis de flyknits (Nike free 4.0 flyknits), de sneaker ontworpen door Kayne West (Nike October Red Yeezy) en die van de hand van de Italiaanse designer Riccardo Tisci (Nike X Riccardo Tisci).

Dit jaar is de zomer van de slip-ons, dus ik kocht de skate slip-ons van Celine. Dit paar zou ik niet meer kunnen missen. Op geklede outfits kies ik meestal voor de metallic toe sneakers van Miu Miu. Tenslotte de sneakers die je echt op elke outfit kan dragen en een echt blijver: de All Stars van Converse

Sneakers Elodie