Home Gastvrouw Dit zijn de 5 favoriete boeken van Feeling-gastvrouw Elke Geraerts

Dit zijn de 5 favoriete boeken van Feeling-gastvrouw Elke Geraerts

Dit zijn de 5 favoriete boeken van Feeling-gastvrouw Elke Geraerts

Als ze even tijd heeft, leest bezige bij Elke Geraerts graag een boek. Zelf nog wat inspiratie nodig? Zij verklapt jou haar favorieten.

1. Busy – Tony Crabbe

Ik lees een boek graag in de taal van de auteur, dan voel je sommige nuances net wat beter aan. Busy is vertaald in het Nederlands naar Nooit meer te druk. Tony weet zijn lezer te prikkelen om net wat meer focus te krijgen.

2. Digital Detox – Florence Pérès

Digital Detox van Florence Pérès. Florence is een collega van me bij Better Minds at Work en ik kreeg de primeur om feedback te geven op haar manuscript. Ik heb het in 1 ruk uitgelezen: zo toepasbaar en zo confronterend, hoe verslaafd we zijn geraakt aan de continue connectiviteit. Haar Touchpoints methode helpt mij echt om minder online te zijn.

Florence verklapte ons alvast enkele tips. Hier lees je er meer over.

3. Reinventing Organizations – Frederick Laloux

We begeleiden vaak bedrijven in verandering en dan is dit wel een inspirerend boek. We passen een aantal van zijn principes toe en zien geweldige resultaten ontstaan!

4. Influencers – Carole Lamarques

Een must-read vind ik, om te weten hoe je een impact kan hebben en hoe je zelf misschien wel wordt beïnvloed! Echt heel interessant en Carole schrijft zo meeslepend.

5. The day after tomorrow – Peter Hinssen

The day after tomorrow staat op mijn verlanglijstje. Ik hoorde Peter Hinssen hier al over spreken, en eind juni komt zijn boek erover uit. Fascinerend hoe hij de digitalisering in kaart weet te brengen en prikkelt om na te denken over de dag na morgen. Want die brengt het meeste op.

Nog meer lezen over onze nieuwe Feeling-gastvrouw? Koop dan snel het mei-nummer van Feeling + Feeling GOLD Dolce Vita. Vergeet je hier ook niet in te schrijven voor de workshop van Elke over mentale veerkracht. 

 

 

 

 

Meer boekentips: