Home Gastvrouw Dit zijn de favoriete adresjes van Feeling-gastvrouw Elke Geraerts

Dit zijn de favoriete adresjes van Feeling-gastvrouw Elke Geraerts

Dit zijn de favoriete adresjes van Feeling-gastvrouw Elke Geraerts

Feeling-gastvrouw Elke Geraerts houdt van een mooie outfit en de juiste make-up. Ze verklapt ons haar favoriete adresjes.

Schrik voor een burn-out? Lees hier Elke haar tips om een burn-out te vermijden.

1. Ted Baker

Ted Baker maakt mijn garderobe al een aantal jaren heel fleurig. Elke keer komt hij met nieuwe bloemenprints die me heel vrolijk maken! Op de fotoshoot voor het artikel mochten zijn outfits dan ook niet ontbreken.

2. Hogan

Ik ben een ontzettende schoenenfetisjist. En tegenwoordig eigenlijk vooral sneakerfetisjist. Ik sta bijna elke dag een aantal uren op een podium en dan wordt het lastig voor me om telkens killer heels te dragen. Dus ik ga steeds meer voor de comfortabele en trendy sneaker. Ik vind er veel online, vaak van Hogan (moet je even voor sparen…) of Stockton.

3. Extensionelle Antwerpen

Eerlijk is eerlijk: mijn twee zwangerschappen brachten wel wat beauty-kwalen met zich mee, zoals veel haaruitval. Bij Extensionelle geeft Leila me telkens opnieuw een ‘coupe’ die volumineus is en me meer zelfvertrouwen geeft.

4. Katrien Hillen Brasschaat

Mijn offline adres voor alles wat met beauty te maken heeft, is bij Katrien Hillen in Brasschaat. Haar leuke gesprekjes tijdens manicures, gezichtsbehandelingen,… maken het allemaal nog veel prettiger! De tijd staat er altijd eventjes stil.

5. JBC

Een van onze klanten bij Better Minds at Work is JBC. Toen ik een rondleiding op hun hoofdkantoor kreeg, was ik zo onder de indruk van het hele proces, van ontwerp, tot het moment dat het kledingstuk in de winkel hangt. Leuke basics en toffe jurkjes vind ik er altijd. Ook op de fotoshoot droeg ik bewust een T-shirt van JBC, want ik ben echt trots hoe zij als Belgisch bedrijf zich telkens heruitvinden.

 

Nog meer lezen over onze nieuwe Feeling-gastvrouw? Koop dan snel het mei-nummer van Feeling + Feeling GOLD Dolce Vita. Vergeet je hier ook niet in te schrijven voor de workshop van Elke over mentale veerkracht. 

 

 

 

 

Meer leuke adresjes: