Home Gastvrouw Dit zijn de favoriete Instagramprofielen van gastvrouw Yanina Wickmayer

Dit zijn de favoriete Instagramprofielen van gastvrouw Yanina Wickmayer

Dit zijn de favoriete Instagramprofielen van gastvrouw Yanina Wickmayer

Elke maand hebben we in Feeling een straffe madam als gastvrouw. Deze maand is dat niemand minder dan tennisster Yanina Wickmayer. Naar goede gewoonte verklapt de gastvrouw haar beste tips. Yanina is een fan van Facebook en Instagram. Deze Instagramprofielen moet je volgens haar volgen.

De 5 favoriete Instagramprofielen van Yanina

Zelf ben ik niet zo’n fan van twitter. Maar ik vind Facebook en Instagram wel echt de max. Niet alleen om op de hoogte te blijven van het leven van mijn vrienden terwijl ik de wereld rondreis maar ook gewoon om inspiratie op te doen. Dit zijn mijn 5 favoriete instagramprofielen om te volgen.

elledeleeuw

Wanneer het regent maar je gelukkig een good hairday hebt 😊. #tochlieverwatzon🌧️🌞 #iceblonde

A post shared by 🍍 Elle De Leeuw 🍍 (@elledeleeuw) on

Ik volg de vrouw van Pieter Timmers op Instagram. Echt een toffe madame die ons via insta een kijkje in hun leven gunt. Fun pictures van een happy couple! Gewoon een heerlijk profiel om te volgen met ‘echte’ foto’s.

essentielantwerp

Essentiel is echt een heel fijn Belgisch merk. Ik hou van kleur en ze posten naast hun leukste items ook veel grappige beelden. Fashion met een knipoog, mooie graphics en een beetje humor: een must-follow.

_cloudsoffashion_

Have you seen our beach towels? The perfect summer essential 🍉 € 34,95

A post shared by Clouds of Fashion (@_cloudsoffashion_) on

Clouds of Fashion is één van mijn favoriete adresjes in Antwerpen met een supertoffe kledingcollectie. De eigenares heeft net zoals mij een voorliefde voor roze en dat zie je ook op hun instagram-account. Enige minpunt: je wil alles wat ze post gewoon direct kopen!

littletattoosz

Tag a friend who would love this #quote

A post shared by Little Tattoos (@littletattoosz) on

Zelf heb ik al een paar tattoos maar wie op zoek is naar inspiratie voor een mooie en vrouwelijke tattoo kan op deze account heel wat voorbeeldjes vinden. Er staan heel wat kleine exemplaren – ideaal om mee te starten 😊

Sergio Herman

Souvenir Mexico 🌶🌶🌶 #soonmore #newvibesarecoming

A post shared by Sergio Herman (@sergioherman) on

Ik ben dit jaar eindelijk eens kunnen gaan eten in The Jane. Een cadeautje van mijn verloofde! Een ongelooflijke culinaire ervaring op een prachtige locatie. Sindsdien volg ik Sergio Herman ook via insta: wat die man op een bord weet te toveren is ‘pure magic’.

Meer ontdekken over deze fantastische Feeling-gastvrouw? Koop dan snel het juni-nummer van Feeling.