Home Gastvrouw Dit zijn de favoriete interieurdesigners van Feeling-gastvrouw Elke Geraerts

Dit zijn de favoriete interieurdesigners van Feeling-gastvrouw Elke Geraerts

Dit zijn de favoriete interieurdesigners van Feeling-gastvrouw Elke Geraerts

Zoals elke maand hebben we bij Feeling een straffe madam te gast. In het april-nummer is dat niemand minder dan neuropsychologe Elke Geraerts. Ze is dol op schrijven en reizen én op mooi design. Ze verklapt ons wat haar favoriete designers zijn.

Elke is een bezige bij, toch probeert ze voldoende tijd te maken voor hobby’s. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met interieurdesign. “Ik houd er van me te verdiepen in de creatieve interieurs van een aantal designers. Dat prikkelt me op een totaal andere manier dan tijdens mijn dagelijkse job.”

Dit zijn haar favoriete ontwerpers:

Osiris Hertman

Ik  ben gek op de interieurs van Osiris Hertman. Hij is zo creatief, werkt met prachtige materialen en vindt zich telkens opnieuw uit.

Marcel Wanders

Marcel Wanders staat voor mij synoniem met pracht en praal, vaak met een gek randje. In ons huis hebben we de keuken zo ontworpen dat zijn lamp, de Skygarden, er in zou passen. Ik geniet er elke dag van, en mijn dochtertje Feline wijst telkens op het prachtige binnenwerk van de lamp – wat een hemelse tuin moet voorstellen – en roept dan Mooooooi! Grappig genoeg, is dat ook de naam van Wander’s merk.

Axel Vervoordt

Alles wat Axel Vervoordt aanraakt, verandert in iets heel bijzonders. Mijn compagnon Pia en ik gaan met ons kantoor verhuizen naar zijn site, Kanaal, en hopen er geïnspireerd te worden, een andere mindset van tijd tot tijd te krijgen. En we hopen dat onze klanten ook helemaal zullen opgaan in de artistieke sfeer die er op de site hangt.

Christian Liaigre

Christian Liaigre is een vaste waarde. Ik volg zijn werk al tien jaar. Prachtig wat hij met een vervallen huis of een kale nieuwbouw kan doen!

Elitis

Ik ben helemaal gek op het behangpapier van Elitis, een bedrijfje in Toulouse. Elk jaar brengen ze nieuwe patronen op de markt en ik bedenk altijd wel een kamer waar er iets nieuws kan hangen.

 

Nog meer lezen over onze nieuwe Feeling-gastvrouw? Koop dan snel het mei-nummer van Feeling + Feeling GOLD Dolce Vita. Vergeet je hier ook niet in te schrijven voor de workshop van Elke over mentale veerkracht. 

Meer inspiratie voor je huis: