Home Gastvrouw Elodie Ouédraogo blikt terug en vooruit

Elodie Ouédraogo blikt terug en vooruit

Elodie Ouédraogo blikt terug en vooruit

Het hele jaar lang had Feeling maandelijks een bijzondere vrouw te gast. In het kader van het eindejaar vonden wij het tijd voor een reünie. We nodigden hen uit op onze feestelijke eindejaarslunch, hadden een gezellige babbel en onderwierpen hen aan een snelle vragenronde. Benieuwd wat Elodie Ouédraogo, gastvrouw van ons augustusnummer, heeft geantwoord? Je ontdekt het hier.

Mijn feestdagen zijn niet compleet zonder: "Een serieuze wardrobe malfunction. Jurkjes uitkiezen die niet comfortabel genoeg zijn, is een traditie voor mij."

Ik was dit jaar bijzonder dankbaar voor: "Mijn zoon. Nog nooit zoveel gegeten als tijdens mijn zwangerschap."

Cold turkey: in 2016 stop ik met: "Snoepen en zelf smoothies maken. Ik drink nogal graag de "lazy girl" smoothies, kant-en-klaar en geen restafval nadien."

Dit was mijn beste Feeling-moment: "De ontmoeting met bladebabe Marlou. Het is altijd verfrissend om sportmensen te ontmoeten die zich nog echt amuseren en genieten."

Ik heb dit jaar te lang getwijfeld over: "Om mezelf eindelijk een paar (veel te dure) Céline sneakers aan te schaffen. Ik ben nogal trendgevoelig en het nieuwe is er bijgevolg nogal snel af."

Dé ontdekking van 2015 was: "Ik ga hier noodgedwongen de Maxi-Cosi schrijven."

In 2016 kijk ik uit naar: "Een nachtje doorslapen, een boek schrijven, een eigen collectie…dromen mag."

 

Meer over Elodie: