Home Gastvrouw De favoriete acteurs van Evi Van Acker

De favoriete acteurs van Evi Van Acker

De favoriete acteurs van Evi Van Acker

Gastvrouw Evi Van Acker ontspant regelmatige met een goede film, het liefst eentje met een van deze 5 acteurs in de hoofdrol.

 

1. Leonardo Dicaprio

Ik was 12 toen Titanic in de bioscoop kwam en kan me goed herinneren dat mijn vriendinnen helemaal weg waren van Leonardo, terwijl ik dat gevoel helemaal niet had. Ik ben pas de laatste jaren echt fan van hem geworden. Mijn favoriete films met Leonardo zijn ‘Django Unchained’, ‘The Great Gatsby’ en ‘The Wolf of Wallstreet’.

2. Jack Nicholson

Omdat hij de meest vreemde rollen op een geniale manier invult. One Flew over the Cuckoo’s Nest en de Shining zijn echte topfilms door zijn sterk acteerwerk.

3. Tom Hardy

Ik weet niet wat het is met Tom Hardy, maar iets in hem intrigeert me. Hij speelt in heel veel verschillende soorten films en kan zowel de bad als de good guy spelen op een overtuigende manier.

4. Matthias Schoenaerts

Uiteraard kan Matthias niet in mijn lijstje ontbreken. Niet omdat hij Belgisch is, maar gewoon omdat hij een steengoede acteur is. Welk karakter hij ook speelt, hij is altijd geloofwaardig. En eerlijk, het oog wil ook wat.

5. Ryan Gosling

Celebrity Crush… Need I say more?

 

Meer lezen over Evi Van Acker? Check dan hier onze video thuis bij Evi Van Acker en ontdek hier de andere passie van Evi naast zeilen. 

Feeling magazine

Het juli-nummer van Feeling met gastvrouw Evi Van Acker en gratis Kust Special ligt nu in de winkel.