Home Gastvrouw De favoriete series van gastvrouw Evi Van Acker

De favoriete series van gastvrouw Evi Van Acker

De favoriete series van gastvrouw Evi Van Acker

Gastvrouw Evi Van Acker heeft als topsportster een druk leven. Zo traint ze 12 uur per dag! Net daarom maakt ze af en toe tijd om heerlijk te relaxen met een serie. Speciaal voor Feeling somde ze haar 4 favoriete series van het moment op.

 

1. Game of thrones

De meest bekeken serie van het moment prijkt ook bovenaan mijn lijstje. ‘Game of thrones‘ heeft alles wat een topserie moet hebben. Een bijzondere verhaallijn, sterke karakters, een waanzinnig decor en een vleugje magie.

2. Suits

Verwacht niet teveel actie in ‘Suits‘, maar wel vlijmscherpe dialogen, heerlijke intriges en een goede portie drama en humor in de wereld van de advocatuur. En het is ook geen straf om naar Gabriel Macht te kijken.

3. Narcos

Narcos‘ is een steengoede Netflix serie die het verhaal vertelt van de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar en de manier waarop hij vanaf de jaren zeventig de cocaïnehandel naar de VS opzette. Het decor is authentiek met een volkomen overtuigende 70ies – 80ies look en er wordt erg overtuigend geacteerd, vooral door Wagner Maura, die de rol van Pablo Escobar op zich neemt.

4. Making a murderer

Making a murderer‘ is een Amerikaanse documentaire die gefilmd is over een periode van tien jaar en het verhaal vertelt van Steven Avery. Hij zat achttien jaar lang onschuldig vast voor verkrachting en werd twee jaar na zijn vrijlating aangehouden voor moord. Er is enorm veel commotie geweest rond de serie en dat snap je ook als je er naar kijkt. Beklijvend!

 

Meer lezen over Evi Van Acker? Check dan hier onze video thuis bij Evi Van Acker en ontdek hier de andere passie van Evi naast zeilen. 

Feeling magazine

Het juli-nummer van Feeling met gastvrouw Evi Van Acker en gratis Kust Special ligt nu in de winkel.