Een gezonde geest in een gezond lichaam, een van de mantra’s van Feeling. Daarom mocht een lezing van Goedele Leyssen niet ontbreken in onze Feeling Forward-sessies. En die lezing combineren met een heerlijk gezond ontbijt én een yoga-sessie, daar zeggen wij natuurlijk geen neen tegen. Wij luisterden naar alle gouden tips van Goedele, genoten van een heerlijk ontbijt én werden daarna helemaal zen tijdens een yoga-sessie.

Van gezonde voeding kun je écht gelukkiger worden. Dat lees je in ‘MoodFood’, het nieuwste boek van gezondheidsgoeroe Goedele Leyssen. Tijdens de sessie gaf ze tal van tips. Zo leerden we hoe emotie-eten precies werkt. Sugar cravings zijn niet vreemd, want je bent zeker niet de enige die nood heeft aan zoet bij verdriet. De truc is dan om voor natuurlijke zoete snacks als zoete aardappels of wortelen te kiezen en niet voor suikerrijke caloriebommen. Meer weten? Lees hier ook Goedeles survivaltips tegen eetbuien. 

Tijdens een heerlijk ontbijt leerden we dat gezond helemaal niet saai hoeft te zijn. Daarna was het tijd om de yoga-matjes uit te rollen en een leerrijke sessie af te sluiten met beweging.

Fotoverslag: Eat happy, be happy

Mis zeker de volgende Feeling-Forward sessie met Ianka Fleerackers niet

Ianka Fleerackers is een van de boegbeelden van Failing Forward, de campagne voor en door ondernemers, die zonder schroom getuigen over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Tijdens deze ontbijtsessie vertelt ze over haar faalmomenten, eerlijk en ongecensureerd. Haar boodschap is kristalhelder: mislukken mag. Om te leren, te groeien en uiteindelijk slimmer te worden. Want fouten worden pas echt mislukkingen als je er geen lessen uit trekt.

Ze geeft tips & tricks, maar ook do’s and don’ts mee, en gaat ook met de groep aan de slag om falen bespreekbaar te maken. Wat moet je vermijden? Welke woorden maken je zwakker dan je bent? Welke situaties zijn oké en welke niet? Hoe ga je op (sociale) media met je falen aan het werk? Hoe vind je de woorden en de kracht om over je falen te spreken? Een boeiende sessie in het prachtige kader van De Serre, voor iedereen die sterker in haar of zijn schoenen wil staan.

Op de avond zelf verloten we 10 exemplaren van het boek ‘Vele (om)wegen naar groei’ waarvoor Ianka geïnterviewd werd. Wie weet ga jij wel met eentje naar huis! Schrijf je hier snel in!

Meer over Goedele Leyssen: