Home Gastvrouw De goede voornemens van onze gastvrouwen voor 2017

De goede voornemens van onze gastvrouwen voor 2017

De goede voornemens van onze gastvrouwen voor 2017

Elk jaar maken we goede voornemens, vastberaden dat het ons dit jaar wél gaat lukken. Meestal blijkt dan achteraf dat we de lat iets te hoog hebben gelegd. Maar wat zijn nu de goede voornemens van onze gastvrouwen? Dat ontdek je hier… 

 

Evi Van Acker

“Ik ga er niet over liegen, 2016 was een moeilijk jaar. Alles stond in het teken van Rio, maar ik werd ziek en kon niet presteren op niveau. Het doet nog steeds heel veel pijn. Ik ben niet klaar om de sport vaarwel te zeggen en hoop in 2017 mijn dromen op dat vlak te kunnen verwezenlijken en dan kijk ik vooral uit naar het WK in augustus. Er zijn daarnaast nog heel veel dingen die ik wil doen, mijn bucketlist is een pagina lang, hoor! En het draait niet alleen om carrière en presteren, het is vooral gelukkig samen zijn, dingen doen en delen met mensen die je graag ziet.”

Eva Daeleman

BAM! #mnm1000 heb jij al een vlammetje opgespeld voor het goede doel? #warmsteweek

A post shared by Eva Daeleman (@evadaeleman) on

“Sinds ik de aanslag in Zaventem heb overleefd, leef ik van dag op dag, plan ik nog minder en doe ik nog meer mijn goesting dan daarvoor. Eén ding staat vast: in februari komt mijn tweede boek Het Jaar van de Hond uit. Het voelt alsof ik weer een kind ga krijgen. Best spannend, want meer dan een jaar groeit het in je en werk je eraan om het dan op de wereld los te laten. Als moeder heb je toch graag dat mensen het een schoon kind vinden.”

Elke Jeurissen

Triple #girlpower @knokke_le_zoute vanochtend met @lgu_matriarch @elkegeraerts @feelingmagazine #straffeM #shesMercedes

A post shared by Elke Jeurissen (@elke.jeurissen) on

“Mijn grote ambitie blijft een Davos (World Economic Forum, red.) voor vrouwelijk toptalent te organiseren. Misschien in 2017? Ik zie vaak genoeg dat, wanneer mensen persoonlijk met elkaar in contact gaan, ze ook beter andermans standpunt kunnen zien. Als thema zou ik kiezen: ‘Hoe zullen we erin slagen om samen te leven in diversiteit?’ Hoe zullen we constructief ingaan tegen polariserend denken? Verder hoop ik te kunnen verdergroeien met Glassroots, het bedrijf dat ik vijf jaar geleden met Cato Leonard heb opgericht.”

Hannah Van Ongevalle

Shooting for @perrier today! #thepharmacyknokke #perrier #cocktails

A post shared by Hannah Heartbreaker (@hannah_thepharmacy) on

“In 2017 trouw ik met de liefde van mijn leven en zal dat vieren omringd door onze beste vrienden en dichtste familie. Ook mag ik in 2017 dertig kaarsjes uitblazen! Maar wat ik vooral wil voor 2017 is dat het een jaar wordt waar iedereen die dicht bij mij staat kan genieten van mooie momenten en een goede gezondheid!”

Rika Ponnet

“Elk jaar heb ik dezelfde voornemens: een beter evenwicht vinden tussen werk en vrije tijd en dat lukt me steeds beter. Ik ga voor een jaar in harmonie en gezondheid. Als we binnen ons bureau ons werk goed kunnen organiseren en alles rond krijgen, ben ik al blij. De laatste jaren is mijn professionele leven boeiend genoeg: met de praktijk, mijn schrijfwerk en de televisie. Ik werk aan een nieuw boek, misschien wordt dat een belangrijk event in 2017.”

Ellen Kegels

My little @babyferdinand 👆🏻💕! #love #family #taarteten

A post shared by Ellen Kegels (@lnknits) on

“2017 is hopelijk het jaar waarin ik zwanger zal zijn en misschien wel het jaar waarin ik zal bevallen ook. Het mag komen, want ik wil vier kinderen! Voor ons bedrijf LN Knits, dat ik samen met mijn zus run, zie ik nog uitbreiding, veel reizen, een persoon extra aannemen, de aankoop van een winkelpand… En verder wil ik dat iedereen om mij heen ook gelukkig en gezond mag zijn.”

Wil je nog meer te weten komen over onze gastvrouwen? Check dan hier de goede voornemens van onze gastvrouwen en ontdek hier waar onze gastvrouwen naar uitkijken: oudjaar of nieuwjaar? 
Lees alle andere verhalen van onze gastvrouwen de feesteditie van Feeling.