Home Gastvrouw Goedele Leyssen blikt terug en vooruit

Goedele Leyssen blikt terug en vooruit

Goedele Leyssen blikt terug en vooruit

Het hele jaar lang had Feeling maandelijks een bijzondere vrouw te gast. In het kader van het eindejaar vonden wij het tijd voor een reünie. We nodigden hen uit op onze feestelijke eindejaarslunch, hadden een gezellige babbel en onderwierpen hen aan een snelle vragenronde. Benieuwd Goedele Leyssengastvrouw van ons juninummer, heeft geantwoord? Je ontdekt het hier.

Mijn feestdagen zijn niet compleet zonder: “Een film-marathon met mijn zoon Sam (13). We hebben al een keer de Harry Potter-reeks gehad, Lord of the Rings en Star Wars. Vorig jaar koos hij een aantal action hero movies zoals Thor en The Avengers. Ik ben benieuwd wat het deze keer wordt. "

Ik was dit jaar bijzonder dankbaar voor: “Het feit dat het me gelukt is om mijn nieuwe boek Balans op tijd af te krijgen. Dat was een huzarenwerkje in combinatie met alle workshops en retreats die ik heb gegeven en de opleidingen die ik volg."

Cold turkey: in 2016 stop ik met: "Er is niets waarmee ik wil stoppen. Ik wil wel een aantal dingen die ik al doe nog meer doen. Meer tijd nemen om in de natuur te zijn, bijvoorbeeld. Ik mediteer ook heel veel, waardoor ik iets minder fysieke yoga-oefeningen doe. Dat wil ik ook graag veranderen, maar daarvoor hoeft het geen 2016 te zijn :-)"

Dit was mijn beste Feeling-moment: "Een vrouw kwam onlangs naar mij na een workshop met de Feeling van juni en mijn boeken Boost en Balans. 'Ik had nog nooit van je gehoord tot ik de Feeling van juni las', zei ze. 'En ik heb meteen je boeken gekocht. Ze hebben mijn leven veranderd. Bedankt.' Kippenvelmoment."

Ik heb dit jaar te lang getwijfeld over: "Eerlijk gezegd heb ik nergens te lang over getwijfeld. Als ik voelde dat iets juist was, dan heb ik het ook gedaan. Ik laat me steeds meer leiden door mijn innerlijke GPS, en die werkt heel erg goed."

Dé ontdekking van 2015 was: "Hawaï (the Big Island), met een zee op kamertemperatuur vol dolfijnen, mango's die zomaar van de bomen vallen, nauwelijks lichtvervuiling, dus een prachtige sterrenhemel, een onbeschrijfelijk mooie natuur en je komt overal mooie, spirituele mensen tegen. Ik wil graag terug. Jammer dat het zo ver is…"

In 2016 kijk ik uit naar: "Het schrijven en produceren van mijn derde boek :-)."

 

Meer over Goedele: