Home Gastvrouw Hier shoe shopt Charlotte Vandermeersch

Hier shoe shopt Charlotte Vandermeersch

Hier shoe shopt Charlotte Vandermeersch

Onder het motto "Life is short, buy the shoes" stelt onze gastvrouw je graag voor aan haar favoriete schoenwinkels.

De favoriete schoenwinkels van Charlotte:

 1. Elsa: Een klassieker met een collectie van mooie Italiaanse en Spaanse cuts. Hier moet je zijn voor stevige laarzen van goeie kwaliteit.
  Elsa, Nationalestraat 147, Antwerpen 
 2. Fred de la Bretoniere: Van buiten lijkt het een ietwat saaie winkel, maar ze bieden altijd een paar speciale modellen aan die bovendien zeer lekker zitten. Ik heb daar lage laarsjes met schaapswol gekocht. Niet bepaald chic, maar wel warm. Ze passen overal bij.
  Fred de la Bretoniere, Nationalestraat 139, Antwerpen 
 3. Thiron: Hier vind ik stijlvolle, uitzonderlijke schoenen, zoals mijn mauve pumps die ik droeg tijdens de Oscar-uitreiking. Ik heb er de hele nacht op gestaan en had geen zere voeten.
  Thiron, Drukkerijstraat 6, Antwerpen 
 4. Zoot Shoe Boutique: Zoot is één van mijn favoriete klerenwinkels in Gent en sinds kort hebben ze ook een aparte schoenenwinkel. Zoot staat garant voor origineel en betaalbaar!
  Zoot Shoe Boutique, Hoogpoort 46A, Gent 
 5. Hatshoe: Voor de schoenenminnende vrouw is het altijd de moeite waard om bij Hatshoe binnen te lopen. Ze specialiseren zich in designer shoes van onder meer de Belgische ontwerpers Dries Van Noten, Veronique Branquinho en Nathalie Verlinden.
  Hatshoe, Antoine Dansaertstraat 89, Brussel 

 

Feeling november Het Novembernummer van Feeling met gastvrouw Charlotte Vandermeersch ligt vanaf 21 oktober in de winkel. 

Lees ook: