Elke maand hebben we in Feeling een bijzondere vrouw te gast. Zij geeft een unieke blik in haar wereld en neemt ons mee in wat haar drijft en passioneert. Deze maand is niemand minder dan topdesigner Diane von Furstenberg aan de beurt.

 

Op de Forbes-lijst staat ze in de top 100 van machtigste vrouwen ter wereld, en ze stond ook op onze lijst van meest gewilde Feeling-gastvrouwen: Diane von Furstenberg, mode-icoon met Belgische roots en passioneel feministe. Deze maand leer je deze prachtvrouw beter kennen in het september-nummer van Feeling (vanaf 24/08 in de winkel).

Danie-2

Wie is Diane von Furstenberg?

Diane von Furstenberg werd geboren in Brussel in 1946. Ze was getrouwd met prins Egon von Furstenberg (1969-1972) en mediamagnaat Barry Diller (2001). Diane heeft twee kinderen: Alexander en Tatiana von Furstenberg. In 1974 ontwerpt Diane haar wereldberoemde wrap dress.

Diane Von Furstenberg in Feeling

Wij gingen op bezoek bij Diane in haar studio annex penthouse in het Meatpacking District in New York. Ontdek deze maand in Feeling alles over haar jeugd in Brussel, haar leven in New York en haar passie voor feminisme en sterke vrouwen die haar inspireren. Ten slotte, deelt ze ook haar visie over de toekomst van de mode-industrie in een uitgebreid interview met onze moderedactrice Marie Honnay.

Win je eigen Diane von Furstenberg

Mis dit nummer van Feeling niet want dankzij het gouden ticket in je magazine maak je kans op een classy saddle bag uit de nieuwe herfst- en wintercollectie van Diane von Furstenberg! 

 

cover-september_edited-1Het september-nummer van Feeling met gastvrouw Diane Von Furstenberg ligt vanaf 24/08 in de winkel.