Op zes oktober ligt haar nieuwe album in de winkelrekken, het uitgelezen moment om Melanie De Biasio tot de gastvrouw van ons oktobernummer te kronen. Wij kregen de unieke kans om een kijkje te nemen in het bijzondere leven van deze prachtige zangeres.

Melanie groeide op in Charleroi als dochter van een Belgische moeder en een Italiaanse vader. Al vanaf haar derde deed ze aan ballet en leerde ze dwarsfluit spelen. Daarna studeerde ze aan het conservatorium en maakte ze muziek. Haar tweede cd No Deal werd de hemel in geprezen en in 2015 kreeg ze de European Border Breakers Award (onder andere Damien Rice, Adele en Stromae wonnen deze bijzondere award).

En bij een nieuwe cd hoort een nieuwe tournee: 60 optredens in net geen drie maanden. Maar voor haar avontuur neemt ze ons eerst nog mee naar Charleroi, waar ze net een huis kocht. Je denkt misschien aan een verarmde, vuile stad. “Vooroordelen”, aldus Melanie. “Charleroi is een ruwe diamant. Er is geen grijs, alleen maar zwart en wit. Het is een stad vol contrasten, waar een bijzondere energie van uitgaat, je moet het ervaren!” In het oktobernummer neemt ze ons mee.

Gold Junkies

Gold Junkies is de soundtrack van Lillies, de nieuwste cd van de Belgisch-Italiaanse zangeres. Een jazzy groove, een meeslepend ritme en een warme, sensuele stem… De nieuwste cd heeft het allemaal.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het oktober-nummer van Feeling + Feeling GOLD POWER voor hem én haar, vanaf 20 september in de winkel.