Home Gastvrouw Maak kennis met onze nieuwe Feeling-gastvrouw: Yanina Wickmayer

Maak kennis met onze nieuwe Feeling-gastvrouw: Yanina Wickmayer

Maak kennis met onze nieuwe Feeling-gastvrouw: Yanina Wickmayer

Zoals elke maand hebben we bij Feeling een straffe madam te gast. In het juni-nummer is dat niemand minder dan topathlete Yanina Wickmayer

 

Wie is Yanina Wickmayer?

We moeten ze waarschijnlijk niet meer aan jullie voorstellen want al meer dan tien jaar draait ze mee in het circuit van het toptennis en reist ze de wereld rond. Naast de sport zijn vooral mensen erg belangrijk voor Yanina.

Ze beschrijft zichzelf in drie woorden: enthousiast, energiek en gedreven.“Ik wil altijd het maximale, het meest perfecte eruit halen, al is dat niet altijd haalbaar. Lange tijd ben ik op zoek geweest naar de vrouw achter de speelster. En dan merk ik dat ik van natuur ook heel positief ben. Ondanks moeilijke momenten blijf ik altijd het lichtje aan het einde van de tunnel zien.

Yanina Wickmayer in Feeling

In het juni-nummer van Feeling vertelt ze over de liefde van haar leven Jerôme en wat haar verdere toekomstplannen zijn. Je maakt kennis met de vrouw áchter de tennisspeelster en wat haar interesses zijn naast de sport. Verder neemt ze ons mee naar haar tweede thuisstad, de grootste aan de Franse Rivièra: Nice, volgens Yanina de stad waar veel moois bij elkaar komt.

Liesbet Peremans

Yanina Wickmayer op Feeling.be

Yanina Wickmayer zal deze maand ook via de Feeling website en Facebookpagina haar tips and tricks met ons delen. Daarnaast geeft ze ons een kijkje in haar leven aan de hand van leuke filmpjes. Zo gaan we op bezoek bij haar thuis, toont ze ons haar sportroutine en schotelen we haar enkele pittige dilemma’s voor. Stay tuned!

 

Nog meer lezen over onze nieuwe Feeling-gastvrouw? Koop dan snel het juni-nummer van Feeling.