Home Gastvrouw Maak kennis met onze nieuwe Feeling-gastvrouw: Hannah Van Ongevalle

Maak kennis met onze nieuwe Feeling-gastvrouw: Hannah Van Ongevalle

Maak kennis met onze nieuwe Feeling-gastvrouw: Hannah Van Ongevalle

Nu het eindejaar voor de deur staan, mag het allemaal wel wat feestelijker zijn. Daarom kozen we deze maand voor Hannah Van Ongevalle, dé bekendste vrouwelijke bartender van België en succesvolle zakenvrouwen, als onze Feeling-gastvrouw. 

 

Wie is Hannah Van Ongevalle?

De 28-jarige Hannah is geboren in Knokke en baat daar nu samen met haar vader en broer cocktailbar The Pharmacy uit. Daarnaast heeft ze ook nog haar eigen bedrijf Tipsy Cake, waarmee ze overal ter wereld demonstraties, workshops en masterclasses geeft en jureert in cocktailwedstrijden. In 2014 werd ze verkozen tot Beste Bartender van België. Ze is al 7 jaar samen met Guillaume, haar grote liefde uit Nice.

Duncan De Fey

Hannah’s verhalen in Feeling

Hannah Van Ongevalle is een vat vol verhalen. In Feeling vertelt ze honderduit over haar carrière en de zoektocht naar haar ultieme passie, die ze uiteindelijk gevonden heeft bij de cocktails. Daarnaast geeft Hannah ons een kijkje in haar privéleven en praat ze over de man van haar leven Guillaume, haar jeugd, maar ook over haar liefde voor mode.

Hannah Van Ongevalle op Feeling.be

Hannah is de komende weken ook te vinden onze website en onze Facebookpagina. Zo vind je er leuke filmpjes met tips & tricks van haar terug. Daarnaast organiseert Hannah Van Ongevalle ook een cocktailworkshop voor onze lezeressen. Interesse? Schrijf je dan zeker hier in! 

Het party issue van Feeling + Feeling GOLD Luxury ligt vanaf 23/11 in de krantenwinkel.