Home Gastvrouw Pascale Naessens blikt terug en vooruit

Pascale Naessens blikt terug en vooruit

Pascale Naessens blikt terug en vooruit

Het hele jaar lang had Feeling maandelijks een bijzondere vrouw te gast. In het kader van het eindejaar vonden wij het tijd voor een reünie. We nodigden hen uit op onze feestelijke eindejaarslunch, hadden een gezellige babbel en onderwierpen hen aan een snelle vragenronde. Benieuwd wat Pascale Naessens, gastvrouw van ons aprilnummer, heeft geantwoord? Je ontdekt het hier.

Mijn feestdagen zijn niet compleet zonder: “Een glaasje champagne en lekker eten. Eigenlijk wacht ik nooit op de eindejaarsdagen om te feesten, daarvoor is élke aanleiding goed.”

Ik was dit jaar bijzonder dankbaar voor: “Niets in het bijzonder. Ik apprecieer de kleine dingen in het leven, zoals gewoon gezellig samen zijn en een mooie dag.”

Cold turkey: in 2016 stop ik met: “Ik heb weinig goede voornemens en ben meer van het principe dat, als je iets wilt doen, je het vandaag moet doen. Niet wachten tot 1 januari.”

Dit was mijn beste Feeling-moment: “Mijn interview met Vandana Shiva.”

De ontdekking van 2015: “De vijf Tibetaanse rites. Een ritueel dat een kwartiertje per dag duurt. Heel leuk om te doen. Het geeft energie en houdt je lichaam soepel.”

In 2016 kijk ik uit naar: “Gewoon verder doen. Dat is het leven, iedere dag gewoon verder doen.”

 

Meer over Pascale: