Sofie Dumont blikt terug en vooruit

Het hele jaar lang had Feeling maandelijks een bijzondere vrouw te gast. In het kader van het eindejaar vonden wij het tijd voor een reünie. We nodigden hen uit op onze feestelijke eindejaarslunch, hadden een gezellige babbel en onderwierpen hen aan een snelle vragenronde. Benieuwd wat tv-kok en gastvrouw van ons meinummerSofie Dumont, heeft geantwoord? Je ontdekt het hier. 

Mijn feestdagen zijn niet compleet zonder: “De mensen die ik liefheb, ingrediënten van telers uit mijn eigen streek, een wild feest en zonder blikken of blozen vóór middernacht in bed belanden.”

Ik was dit jaar bijzonder dankbaar voor: “De Saint Laurent-laarsjes die ik van mijn man cadeau kreeg, alle erkenning voor mijn werk en dat er een vervolg komt op het boek dat ik dit jaar uitbracht.”

Cold turkey: in 2016 stop ik met: “Het eten van geraffineerde suikers en ga ik alleen nog kokosbloesemsuiker gebruiken.”

Dit was mijn beste Feeling-moment: “Meedraaien in een van de restaurants van de elBulli-groep: wat een ideeën! Wat een imperium! Voortaan wil ik er altijd naartoe, telkens als ik in Barcelona ben.”

Dé ontdekking van 2015 was: “De verzorgingsproducten van Aesop waar ik inmiddels aan verslaafd ben.”

In 2016 kijk ik uit naar: “Mijn nieuwe boek.”

Meer over Sofie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content