DEZE SESSIE IS UITVERKOCHT. NEEM EEN KIJKJE OP FEELING.BE/FORWARD VOOR ONZE ANDERE SESSIES

Ons brein is nog nooit zo verwaarloosd geweest als vandaag. We voeden het met allerlei prikkels maar het ingewikkeldere werk, daar passen we voor. Gevolg: een brein dat steeds slapper wordt, steeds vatbaarder wordt voor mentale aandoeningen zoals burn-out en dementie. Gelukkig is er een oplossing: Florence Pérès en Elke Geraerts inspireren je tijdens deze avond om je brein te trainen en het in topconditie te brengen. En dat is niet eens zo’n gek idee: je brein is enorm lenig en mits enige investering kan je je mentale veerkracht, energie en geluk enorm doen toenemen. Neem het heft in handen, hoor meer over hoe een digitale detox en een fit brein je enorm kunnen versterken!

WIE ZIJN ELKE GERAERTS & FLORENCE PÉRÈS?

Florence Pérès was meer dan 20 jaar actief in de wereld van het internet en digitale media bij onder meer The Reference, ONE Agency en Duval Union Consulting. In een parallel parcours verdiepte ze zich in gezondheidswetenschappen en volgde ze een opleiding tot mindfulnesstrainer. Ze is momenteel trainer en coach bij Better Minds at Work, waar ze onder andere de lovend onthaalde training ‘Digital detox’ uitwerkte. Aan de hand van recente wetenschappelijke studies werkte Florence Pérès een praktisch en haalbaar detoxtraject uit: de Touchpoints-methode. Zo schep je orde in de digitale chaos en krijg je je digitale leven weer onder controle.

Elke Geraerts is doctor in de pshychologie en bekleedde al verschillende academische posities bij de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Getriggerd door haar wetenschappelijke inzichten over mentale veerkracht, startte ze met Pia Buysse het bedrijf Better Minds at Work. Deze consultancy richt zich op het verhogen van mentale weerbaarheid van medewerkers en bestaat inmiddels uit een dertigtal psychologen, artsen en consultants. Elke is ook bekend als auteur van Het Mentaal Kapitaal en Het Nieuwe Mentaal, waarin ze op een toegankelijke manier beschrijft hoe we onze mentale veerkracht kunnen exploiteren.

Lezeressen over voorbije Feeling Forward events:

Annemie – “Ik heb een zalige zondag voormiddag beleefd! Alles was super geslaagd.”

Catherine – “Ik vond het kader van de sessie met Lene Kemps magisch en de avond was voor mij zeer geslaagd. Ik kom zeker naar een volgend Feeling Forward event want je leert altijd wel iets bij!” 

Feeling abonnee? Goed nieuws! Je ontvangt een leuk cadeautje op vertoon van je abonneenummer (te vinden op alle abonneecommunicatie). Nog geen Feeling abonnee? Neem nu een jaarabonnement en geniet ook van leuke extra’s.

Prijs is inclusief fingerfood, drinks en goedgevulde goodiebag.

Praktisch: parking in de buurt

De lezing gaat door in de gebouwen van Sanoma in Mechelen. De ingang bevindt zich in Bar Marie. Gratis parkeren is mogelijk achter het Sanoma-gebouw. Rijd daarvoor de poort door net vóór Bar Marie. De slagboom van de parking zal zich automatisch openen wanneer je met je auto in de buurt komt.