Feeling Forward ontbijtsessie met Goedele Leyssen over “Eat happy, be happy”

DEZE SESSIE IS AFGELOPEN. WIL JE EEN ANDERE FEELING FORWARD SESSIE BIJWONEN? NEEM EEN KIJKJE OP http://www.feeling.be/forward VOOR HET PROGRAMMAOVERZICHT.

Dat voeding een effect heeft op je gezondheid, wisten we al. Maar wist je ook dat wat je eet bepaalt hoe je je voelt? Tijdens deze ontbijtsessie in het mooie Salons Van Edel leert yogi Goedele Leyssen je de signalen van je lichaam herkennen en deelt ze haar kennis en inzichten om je beter en energieker te laten voelen. Na een verkwikkend uurtje yoga waarin je leert je emoties in balans te brengen via ademhalingsoefeningen en meditatie, gaat Goedele dieper in op emo-eten en het effect daarvan op je lichaam en mood.

Na de sessie is er de mogelijkheid om Goedeles nieuwste boek ‘Moodfood’ te kopen en te laten signeren, net als haar vorige boeken ‘Boost‘ en ‘Balans‘. Deelnemers worden gevraagd om comfortabele kledij aan te doen en een eigen yogamatje mee te brengen.

Wie is Goedele Leyssen?

Bij trouwe lezers van Feeling zal de naam Goedele Leyssen zeker een belletje doen rinkelen. Na er 12 jaar lang als beauty-, health- en wellnessjournaliste gewerkt te hebben, staat ze nu in het leven als yoga teacher en holistisch nutritionist. Sinds 2 jaar heeft ze opnieuw haar eigen rubriek in Feeling, Boost, waar ze maandelijks haar wijsheid over gezond leven deelt.

Prijs is inclusief food, drinks en goodiebag.

Feeling abonnee? Goed nieuws! Je ontvangt een leuk cadeautje op vertoon van je abonneenummer (te vinden op alle abonneecommunicatie). Nog geen Feeling abonnee? Neem nu een jaarabonnement en geniet ook van leuke extra’s.