https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

10 x ontstressen met Ellen Kegels

10 x ontstressen met Ellen Kegels

Als echte onderneemster, heeft onze gastvrouw Ellen Kegels ook geregeld nood aan een moment om te ontstressen. Misschien kunnen haar 10 tips ook jou een ontspanmomentje bezorgen?

1. Sport

Éen van de belangrijkste ontstresstechnieken die werken voor Ellen, is zichzelf flink in het zweet sporten. In het artikel over haar favoriete workouts kun je zien op welke manieren ze dit doet! 

2. Bodyscannen met Edel Maex

Een ultieme manier om helemaal terug in balans te komen, is volgens Ellen bodyscannen onder de begeleiding van Edel Maex' rustgevende stem. Deze tip kan je al direct uittesten met behulp van volgend filmpje

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

3. Wandelen

Een lange wandeling door de stad is voor Ellen een voorbeeld van echte me-time. Zo wandelt of fietst ze graag naar de markt om haar wekelijkse boodschappen te doen. Daarnaast is een uitgebreide natuurwandeling ook een heerlijk rustmoment voor Ellen. 

4.  Kauwen op Bach bloesem snoepjes

Deze snoepjes zijn volgens Ellen een échte lekkernij, te vinden bij de apotheker.

5. Een goed glas witte wijn

Het drinken van een goed glas witte wijn, is voor Ellen ideaal om alle stress weg te spoelen. Haar voorkeur gaat uit naar een Sauvignon Blanc, met als favoriet Claudy Bay van Nieuw Zeeland.

6. Dansen

"Met vriendinnetjes gaan dansen", zoals Ellen het verwoordt, is voor haar de ideale techniek om even alle stress er af te schudden!

7. Gezond koken

Gezond eten is van enorm belang voor gastvrouw Ellen. Ze houdt er dan ook van om gezonde maaltijden te koken, zowel voor zichzelf als voor familie en vrienden. In inspiratie voor je ontbijt van Ellen Kegels kun je alvast enkele gezonde ontbijttips vinden!

8. Haar petekind Ferdinandje

Spelen met haar petekind Ferdinandje is voor Ellen één van de beste manieren om te ontspannen. Dat de lach van deze cutie in no time voor nieuwe energie zorgt, is dan ook niet verrassend!

7. Muziek

Muziek is volgens Ellen een ultieme manier om tot rust te komen. Het ontdekken van nieuwe muziek is voor haar dan ook een perfect ontstressmoment.

8. Massages

Voor een heerlijke massage is gastvrouw Ellen altijd te vinden. Thais, Chinees, … you name it! Onze gastvrouw is helemaal terug in evenwicht na een stevige massagekuur.

 

Benieuwd naar enkele favo restaurantjes van gastvrouw Ellen Kegels? Lees dan zeker ook de favoriete restaurants van Ellen Kegels in Antwerpen. Voor meer Feeling-tips om te ontstressen, kun je terecht bij 5 tips om te ontstressen.

 

Lees ook:

Video: de keuzes van Ellen Kegels

De top 5 Instagram accounts van Ellen Kegels