https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
3  x monochrome looks voor de zomer

Ook al kleurt de hemel helderblauw, deze zomer is je outfit zwart-wit. Monochrome is terug van weggeweest en is hier om te blijven.

Met zwart-wit kan het nooit mis gaan. Het is fris, elegant en gesofisticeerd. En je moet je geen zorgen over kleuren die niet bij elkaar passen!

Het zit ‘m in de details

Als je niet zo’n fan bent van de mix & match look kan je simpelweg gaan voor een all-white ensemble met zwarte accenten (of omgekeerd). Want, het zit ‘m in de details…

Stoere sporty spice

Voor een stoere en effortless look kan je gaan voor een simpele T-shirt jurk met zwarte slip-ons. Combineer dit met een zwarte biker jasje en oversized zonnebril en deze look is helemaal af.

Casual beauty

Niets makkelijker dan een zwart T-shirt, witte broek en mooie ballerina’s. Dit is niet enkele elegant, maar ook heel casual. Stijlvol hoeft helemaal niet moeilijk te zijn én je kunt zo de deur uit! 

Mix & Match

Omdat zwart-wit neutrale kleuren zijn, kan je naar hartenlust combineren. Mixen en matchen doe je met verschillende prints. Ga voor een mix van geometrischre prints voor een update op de klassieke zwart-wit look.