Accentueer je taille, draag een ceintuur!

Accentueer je taille, draag een ceintuur!

Balmain, Rochas, Isabel Marant en Ann Demeulemeester bekleden hun modellen dit najaar met prachtige ceinturen. Het accentueert de taille èn maakt je outfit compleet. Ontdek hier de mooiste exemplaren van dit najaar.

Oversized als bij Ann Demeulemeester of subtieler als bij Isabel Marant, met een ceintuur kan je alle kanten uit. Feit is dat je taille er mooi door geaccentueerd wordt. Nog een extra is dat je met een ceintuur een hippe touch toevoegt aan je outfit.

Catwalk

 

Tips: hoe draag je je ceintuur?

  • Vind je sweetspot: Je sweetspot is de plek waar je ceintuur komt te zitten en ligt net iets boven je taillelijn, ongeveer op je middenrif. Natuurlijk kan dit verschillen van persoon tot persoon.
  • Kies de juiste breedte: Een brede wikkelriem is ideaal voor een rechte, bredere taille. Een smal riempje creëert net taille over een A-lijn of een top.
  • Denk aan contrast: een riem accentueert enkel de taille als hij ook de aandacht trekt. Kies daarom voor een contrasterende kleur met je outfit. Wil je net minder aandacht op een contrasterende riem vestige? Doe er dan een jack of cardigan over.
  • Draag losvallende stoffen: om te voorkomen dat er wat onder je tailleriem uit komt piepen kan je er best losvallende stoffen zoals zijde, polyester of losgeweven wol onder dragen.

 

Fotospecial 7 x opvallende ceinturen