Belgisch merk Natan kleedt het koningshuis

Belgisch merk Natan kleedt het koningshuis

De dames van het Belgische koningshuis kiezen al jaren voor het modemerk Natan. En dat was bij de troonopvolging van Koning Filip niet anders. Het was opnieuw ontwerper Edouard Vermeulen (Natan) die hen kleedde, onder het goedkeurend oog van… de hele wereld.

Zelfs wie geen fan is van het koningshuis, moet toegeven dat zowel de oude koningin Paola als de nieuwe koningin Mathilde àls de prinsesjes stijlvol gekleed waren op deze bijzondere 21e juli. Ze kozen (zoals vaak op plechtige gelegenheden) voor het Belgische modehuis Natan.

Dat is de buitenlandse pers ook niet ontgaan. Mathilde kreeg veel lovende reacties over haar kledingkeuze. Zo meldt de website van de Britse 'Daily Mail' dat onze nieuwe koningin er adembenemend uitzag in haar crèmekleurige jurk en is Hello!Magazine heel enthousiast over de prinsessenjurkjes van Elisabeth en Eleonore, ook werk van Edouard Vermeulen.

Van de Nederlandse pers tot die in China. Ze berichten bijna meer over de kledingkeuzes van het koningshuis dan over de troonwissel zelf. Onze nieuwe koningin wordt als glamoureus beschreven. Dat verdient een kroontje. Dankuwel Natan.

 

MB