https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Belgische topmodellen ontwerpen collectie voor goede doel

Belgische topmodellen ontwerpen collectie voor goede doel

Voor het vijfde jaar op rij werkt Belgische modeketen JBC samen met 'Designers Against Aids' om jongeren te sensibiliseren over veilig vrijen. Dit jaar strikten ze niemand minder dan Belgische topmodellen Yumi Lambert en Cesar Casier voor een exclusieve feestcollectie. Wij selecteerden voor u alvast onze favorieten

Yumi en Cesar zijn internationaal gekend in de fashion business. Yumi Lambert deed al campagnes voor Chanel met Karl himself als fotograaf en liep al shows voor onder meer Victoria’s Secret. Cesar Casier is naast een veelgevraagd model ook een echte foodie. Hij verzamelde zijn favoriete gerechten in het kookboek Model Kitchen en houdt ook een blog bij waarop hij zijn lezers een kijkje gunt in zijn leven als model en kookliefhebber.

Ann Claes, chief buying officer van JBC, is razend enthousiast over de nieuwe samenwerking: “JBC is een modeketen voor elk gezinslid; van babies, tot tieners en ouders. Ik ben zelf ook een mama en kan de positieve belichting van veilig vrijen alleen maar toejuichen. Het is belangrijk dat jongeren bewust worden gemaakt van het AIDS-gevaar. Dankzij deze samenwerking met DAA en de twee internationaal bekende modellen kunnen we een groot en divers publiek hiermee aanspreken, en dit op een leuke, high fashion manier.”

Ook Ninette Murk, founder en creatief directeur van DAA vertelt waarom de keuze voor Yumi en Cesar vanzelfsprekend was: “Topmodellen zijn personen die toch wel een publiek leven leiden en dus voor velen een rolmodel zijn, zeker voor jongeren. Verder zijn Yumi en Cesar jong, ze hebben oog voor mode en bereiken een groot publiek via sociale media. Hierdoor zijn zij de ideale DAA-ambassadeurs om jongeren bewust te maken van de gevaren van onveilig vrijen en het belang van veilig vrijen nogmaals in de verf te zetten.”

Yumi ontwierp samen met JBC een collectie voor vrouwen. Wij zetten onze favorieten op een rijtje. De collectie ligt vanaf 19 november in de winkelrekken. 

Iedere outfit start met de juiste lingerie. Hier vind je mooie stukken. 

 

Lees ook: 

9 x lovely in lingerie