Breng de kleuren van de herfst in je make-up

Breng de kleuren van de herfst in je make-up

Zin in nieuwe make-up, maar niet veel inspiratie? Laat je inspireren door de kleuren van de herfst. Ga voor het groen, geel of oranje van de vallende bladeren. Of zoek inspiratie in het rood of paars van besjes. Dankzij deze tinten pas je niet alleen perfect in de natuur, maar ben je ook helemaal mee met de trends. Wij zetten ze voor jou op een rijtje. 

Oogschaduw

De kleuren die je nu tegenkomt tijdens een wandeling door het bos zijn perfect voor op je ogen. Chanel heeft een paletje met groene tinten. Maar ook in marsala, de trendkleur van 2015 vind je oogschaduwtinten. Wil je voor een felle kleur gaan? Ga voor oranje. Werk af met mascara en gebruik eventueel een oogpotlood

Lippenstift

De kans is groot dat je vorig jaar investeerde in een lippenstift in een paarse tint. Die kan dit jaar perfect ook nog. Verder zijn er veel lippenstifften in roesttinten, mauve of cognac. Liever felrood of neutraal met een nude? Die kunnen ieder seizoen. 

Nagels

Dit seizoen spotten we vooral veel donkere kleuren. Ook hier kan je je laten inspireren door de herfst. Pronk met je nagels met een donkergroene of sprankelende gouden lak. Ook oranje of bruin zijn goede opties. En net zoals bij de lippen geldt: Rood of nude kunnen altijd. Hier vind je tips over perfect gelakte nagels. 

Tip: Verwijder iedere dag je make-up. Je kan dat eenvoudig doen met micellair water. Wij selecteerden hier onze favorieten. 

 

Lees ook:

De kleur voor de herfst: Marsala

8 x make-up oogpotloden

In 7 stappen naar perfect gelakte nagels