Yay, nieuwe weersomstandigheden = goeie reden om te shoppen. We nemen graag Anna Wintour als ons stijlvoorbeeld want: altijd chique, elegant en volledig mee met de trends. Jammer genoeg beschikken we (hoogstwaarschijnlijk) niet over hetzelfde shopbedrag als zij. Daarom selecteerden we voor jou de beste betaalbare items bij Mango waarvoor zij ongetwijfeld haar fiat geeft.

Wat als… Anna bij Mango shopt

Hoewel ze nooit gespot zal worden in een item van Mango gingen we even na welke items Anna Wintour er zou shoppen. Gebaseerd op 7 van haar herfstlooks, stelden we hieronder een gelijkaardige (maar goedkopere) garderobe samen:

1. Statement leer

Leer was overal op de herfst 2019 catwalks en Anna’s garderobe heeft deze trend al helemaal onder de knie. Zij kiest voor een leren jas, maar ook een leren rok, kort jasje of jurk moeten kunnen.

Leren jasje met zakken

€ 159,99 – Shop het hier

2. Tweed

Oké, 90% van de tijd is Anna’s tweed ongetwijfeld Chanel, maar het aanbod bij Mango mag er ook best wezen. Kies een matching set uit, of ga voor een donkere tweed jas. Je krijgt sowieso de goedkeuring van Vogue Amerika’s hoofdredactrice.

3. Midi-jurken met print

Niemand draagt een bloemenjurk zo goed als Anna Wintour waardoor we er zeker van zijn dat ze ons volop steunt, moesten we er eentje bij Mango shoppen. Mooi met slouchy boots of als de zon er nog doorkomt met strappy sandalen.

Midi-jurk met print

€ 59,99 – Shop hem hier

4. Ruitjes en tarten

De herfst zou niet hetzelfde zijn moest er geen lading kleren met ruitjespatroon en tartan gelanceerd zijn. Dat is ook bij Mango zo en Anna is volledig fan.

Geruite tweed jas

€ 149,99 – Shop hem hier

5. Slouchy laarzen

Anna houdt van een eenvoudige Manolo sandaal maar als het écht te koud wordt voor blote tenen, stapt ze met veel plezier in een slouchy laars. Draag ze onder midi-jurken en lange jassen, heel het najaar lang.

Witte slouchy laarzen

€ 159,99 – Shop ze hier

6. Plooitjes

Plooitjes zijn één van de microtrends van 2019. Anna draagt het al ja-ren, of het nu op een jurk of rok is. Een must-have tijdens de herfst, volgens zowel Wintour als Mango.

Geplooide overhemdjurk

€ 69,99 – Shop hem hier

7. Dierenprint

Ook dierenprints gaan niet lopen dit seizoen en Anna houdt ook van een streepje wild. Zebra, luipaard, slang of krokodil: alle patroontjes van dieren uit de jungle horen thuis in je najaarsgarderobe.

Midi rok met luipaardmotief

€ 35,99 – Shop hem hier

Beelden: Getty Images

Meer stijladvies van Anna Wintour