Dé nieuwe jeanstrend: high waist en flared jeans

Dé nieuwe jeanstrend: high waist en flared jeans

jeanstrend van het najaar is de high waist en flared jeans. Een comfortabele hoge taille gecombineerd met een bootcut onderkant oogt heel elegant en is binnenkort niet meer weg te denken uit je garderobe.

Levi's jeans, 7 For all mankind en Denham, alle grote jeansmerken doen mee met de jeanstrend van het najaar: een hoge taille en een bootcut onderkant. Hun inspiratie haalden ze ongetwijfeld in de vrijzinnige jaren ’70. Het model is welgekomen. Niet alleen zit het comfortabel, het doet ook wonderen voor je figuur. Een bootcut model geeft je dat zandloperfiguur waar iedereen van droomt. Bovendien oogt het heel elegant, stijlvol en professioneel. Een skinny model met een hoge taille geeft een meer speelse look. De hoge taille camoufleert bovendien en geeft je een mooie, slanke taille.

Hoe combineren?

Een hoge taille jeans combineer je het beste met een losse blouse in de broek, een hemdje of een crop top. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een skinny model oogt mooi met een paar pumps eventueel in een felle kleur. Combineer het bootcut model met – hoe kan het ook anders – boots. Enkellaarsjes zijn erg in dit jaar!

Je perfecte jeans gevonden? Combineer hem dan dit najaar ook eens met een leuk jeansvestje voor een extra stoere look. 

Fotospecial: high waist en flared jeans